Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa cz.3

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Z wymianą problemów w Lidlu nie ma żadnych o ile towar jest jeszcze na półach.Na" oddychalność" bym nie liczył.

Tak jest jak piszesz w przypadku odzieży. Jeżeli jednak ciuch zalicza się do bielizny - nie ma zwrotów ani wymiany, chyba, że towar nie został jeszcze rozpakowany. Takie info dostałem w Lidlu podczas zakupu ciuchów termo z tej narciarskiej oferty. Jeżeli coś się zwie bielizna termoaktywna może byc problem, chociaż pewnie zależy na kogo się trafi, bo ludzie wcześniej pisali, że dokonywali wymian.

Tak jest jak piszesz w przypadku odzieży. Jeżeli jednak ciuch zalicza się do bielizny - nie ma zwrotów ani wymiany, chyba, że towar nie został jeszcze rozpakowany. Takie info dostałem w Lidlu podczas zakupu ciuchów termo z tej narciarskiej oferty. Jeżeli coś się zwie bielizna termoaktywna może byc problem, chociaż pewnie zależy na kogo się trafi, bo ludzie wcześniej pisali, że dokonywali wymian.

To właśnie zależy. Jak kupowałem, uprzedziłem, że muszę przymierzyć w domu i jak coś to przyjadę wymienić i żadnych problemów nie robili.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

pojawił się... LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca ... softshell - miał ktoś z poprzednich edycji? warty ceny i jak z wytrzymałością :)

Posiadam stary model "softshella" z lidla z oferty narciarskiej, który tak naprawdę nim nie jest bo posiada membranę.:D

Mój jest grubszy i używam go do dojazdów rowerem do szkoły w temperaturach od -5 do 5 stopni Celsjusza i nie narzekam.:)

Fajny krój, nic się nie rwie, jest funkcjonalny, choć mógłby się lepiej wietrzyć

A może ktoś planuje kupić lub ma sportowe etui za 9,99 zł w ofercie od 9 marca?

Zastanawiają mnie jeszcze przylegające długie spodnie (choć raczej do biegania niż na rower...) na rower za 34,99.

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...