firefoks Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Tylko pytanie czy jest sens zamieniać...Rękawy w XL są naprawdę niewiele dłuższe (może z 0,5 cm) więc nadal będą za krótkie o 5 cm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktotek Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Z wymianą problemów w Lidlu nie ma żadnych o ile towar jest jeszcze na półach.Na" oddychalność" bym nie liczył. Tak jest jak piszesz w przypadku odzieży. Jeżeli jednak ciuch zalicza się do bielizny - nie ma zwrotów ani wymiany, chyba, że towar nie został jeszcze rozpakowany. Takie info dostałem w Lidlu podczas zakupu ciuchów termo z tej narciarskiej oferty. Jeżeli coś się zwie bielizna termoaktywna może byc problem, chociaż pewnie zależy na kogo się trafi, bo ludzie wcześniej pisali, że dokonywali wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadwaodwa Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Chyba nie ma co rozważać zamiany - nie sądzę, żeby jutro jeszcze było coś na półkach z rozmiaru XL. Jeśli tylko rękawy są za krótkie, to ja bym nie zamieniał - grunt że w "kadłubek" jest ciepło ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Tak jest jak piszesz w przypadku odzieży. Jeżeli jednak ciuch zalicza się do bielizny - nie ma zwrotów ani wymiany, chyba, że towar nie został jeszcze rozpakowany. Takie info dostałem w Lidlu podczas zakupu ciuchów termo z tej narciarskiej oferty. Jeżeli coś się zwie bielizna termoaktywna może byc problem, chociaż pewnie zależy na kogo się trafi, bo ludzie wcześniej pisali, że dokonywali wymian. To właśnie zależy. Jak kupowałem, uprzedziłem, że muszę przymierzyć w domu i jak coś to przyjadę wymienić i żadnych problemów nie robili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Problemów z wymianą nie robią ale niestety zostały same M-ki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitam Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ciekawe kiedy ruszy wiosenna oferta rowerowa w Lidlu??? Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 strzelam, ze polowa marca ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam 9 marca będą pulsometry w lidlu: Jak myślicie opłaca się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Trzeba będzie zapolować na ten pulsometr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 pojawił się... http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-2B7F4312-C40FFBE0/lidl_pl/hs.xsl/index_35294.htm ... softshell - miał ktoś z poprzednich edycji? warty ceny i jak z wytrzymałością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 poki co to są normalne jak do chodzenia,rowerowe powinny mieć dłuższy tył więc nie przeznacza sie raczej tego modelu dla rowerzystów,a po za tym słabe z ostatniej rowerowej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ten pulsometr jak był ostatnio kosztował 30 zł taniej (59,9). Wtedy nie miałem kaski by go brać, ale za taką jak teraz to nie biorę, chyba że będą przeceniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 pojawił się... LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca ... softshell - miał ktoś z poprzednich edycji? warty ceny i jak z wytrzymałością Posiadam stary model "softshella" z lidla z oferty narciarskiej, który tak naprawdę nim nie jest bo posiada membranę. Mój jest grubszy i używam go do dojazdów rowerem do szkoły w temperaturach od -5 do 5 stopni Celsjusza i nie narzekam. Fajny krój, nic się nie rwie, jest funkcjonalny, choć mógłby się lepiej wietrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jakby ktoś znalazł zdjęcie tego pulsometru to poproszę linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dromik Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Pulsometr jest ok, tylko zaczynają szaleć z ceną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jakby ktoś znalazł zdjęcie tego pulsometru to poproszę linka Jak chcesz to mogę Ci zrobić zdjęcia swojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 To chyba ten sam model co u sąsiadów: http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/index_31008.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudek102 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 A może ktoś planuje kupić lub ma sportowe etui za 9,99 zł w ofercie od 9 marca? Zastanawiają mnie jeszcze przylegające długie spodnie (choć raczej do biegania niż na rower...) na rower za 34,99. Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K3RMIT Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Od 14 marca w Lidlu zaczyna się sprzedaż sprzętu rowerowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dromik Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jest już gdzieś gazetka? Na stronie nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 A jak jest z tym lidlowym kaskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lennox79 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Póki co oferta rowerowa do obczajenia w słowackim Lidlu, pewnie zbliżona do naszej. http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-61704B8B-557C75EB/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=31217 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 LIDL strona 22ga u nas tylko tyle poki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 z racji zbliżającego się nowego sezonu zamykam ten temat i otwieramy kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.