iza121 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Powinna przylegać, odstawać nie powinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomosz Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Zakupiłem spodnie 3/4 i teraz długie ocieplane w rozmiarze XL i niestety w obydwu wkładka jest niewygodna. jest za bardzo z przodu i odstaje. W łódzkim tesco ( galeria na Piłsudskiego) są jeszcze plecaki z bukłakiem 6L w cenie 53 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lennox79 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Zakupiłem spodnie 3/4 i teraz długie ocieplane w rozmiarze XL i niestety w obydwu wkładka jest niewygodna. jest za bardzo z przodu i odstaje. A ja myślałem, że moja anatomia krocza jest nietypowa , bo mi wkładka za bardzo do przodu przechodziła, ale widzę że nie jestem odosobniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Polek- dzięki za info:) Jasiński- a jak z ceną tych galotów? W Koszalinie są po19 PeLeNów podobnie jak koszulki termiczne damsko / męskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Próbował ktoś wyciągać gąbki czołowe z kasku? Zaczynają trochę nieprzyjemnie pachnieć i trzeba je wyprać, a nie mogę sobie poradzić z wyciągnięciem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miok Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Próbował ktoś wyciągać gąbki czołowe z kasku? Zaczynają trochę nieprzyjemnie pachnieć i trzeba je wyprać, a nie mogę sobie poradzić z wyciągnięciem... Kask pod prysznic i jazda z żelem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 30 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2012 plus szczoteczka i poszorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Nic prostszego rozpinasz zatrzaski regulacji po bokach i cichniesz to do dołu. Wychodzi bez problemu. jak już masz w rękach to to gąbka schodzi bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Po raz kolejny obniżono ceny odzieży rowerowej. Ciekawe czy jeszcze da się zjechać niżej. Koszlki rowerowe damskie / męskie po 7.99 PLN Koszulki/spodenki termiczne po 14.99 PLN Spodenki damskie / męskie po 14.99PLN Kurtka przeciwdeszczowa po 24.99 PLN Spodnie zimowe po 24.99 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Czy te obniżki występują w warszawskich Lidlach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Kupiłem dzisiaj miernik do pomiaru ciśnienia w oponach. Bardzo fajne i przydatne urządzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 No ja wpisze tutaj coś... coś mało rowerowego, ale myślę, że jak się ktoś uprze to znajdzie zastosowanie "Niby Dremel" Parkside'a Miałem taki kupiony 2 lata temu, zajechałem go Mimo to bardzo polubiłem to urządzenie, sprawowało się świetnie. Znacznie skraca czas pracy przy mikro robótkach. Obecna wersja jest jak widzę poprawiona, ma lepszą wentylację, włącznik, ma aż 3 lata gwarancji, czyli w sumie wszystko co mogło sprawiać kłopot wcześniej, nie odpuszczę Coś dla wszystkich modelarzy i złotych rączek, tnie, szlifuje, wierci bardzo małe rzeczy (zestaw wierteł zaczyna się od ~0,2mm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy89 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Nada się do szlifowania kaset na przykład? Czy lepsza będzie końcówka szlifierska zamontowana do zwykłej wiertarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Mam już kupioną. Z tego co jest poprawione w stosunku do wersji sprzed ~3 lat: - wyłącznik manualny (poprzednio wyłączało się potencjometrem - teraz można mieć ustalone cały czas te same obroty i wyłączać przyciskiem) - poprawiona wentylacja, z czym był problem w poprzednim modelu - bardziej ergonomiczna obudowa Zestaw końcówek jest o kilka drobnostek okrojony, jednak równocześnie w sprzedaży jest prawie 100 częściowy zestaw końcówek za 25zł który również nabyłem, i nie żałuję. Komplecik tarczek do metalu Dremela ~25zł, 100 częściowy komplet z Lidla (z taką samą paczką tarczek) 25zł = jeszcze z 90 części, więc... @Lewy89 Jeżeli potrafisz to robić, myślę, że jak najbardziej. Masz zresztą 3 lata gwarancji, a w Lidlu jest bezproblemowa. Zaletę masz taką, że będzie dużo poręczniej niż nawet giętki wałek do wiertarki. Moc nie powala, ale spokojnie powinna dać radę piłować ząbki, i będzie przy tym bardzo dokładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 31 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Czy lepsza będzie końcówka szlifierska zamontowana do zwykłej wiertarki? Do szlifowania większe obroty niż wiertarka więc w/w wynalazek się nada. Mankamentem są słabe jakościowo kamienie ścierne, sypią się na potęgę. Ale zawsze można dokupić coś lepszego jak te Lidlowe wyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lll Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 · Ukryte przez mrmorty, 1 Listopada 2012 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 1 Listopada 2012 - Brak powodu A nie za mała moc tego ustrojstwa? Ponoć to tylko 22W. Odnośnik do komentarza
Mod Team mrmorty Napisano 1 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 dobra, koniec tego OT - zostawmy temat dla oferty rowerowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 · Ukryte przez mrmorty, 1 Listopada 2012 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 1 Listopada 2012 - Brak powodu @up nie jest za mała , ja używam też miniwiertarki ale firny Velleman i 1,5W Starcza na styk ;d Odnośnik do komentarza
paweloko Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Czy ta kurtka narciarska softshell była by dobra na rower. ? Jestem mało wymagającym rowerzystą, ale chciał bym coś oddychającego na jesień i wiosnę. Dystans jaki bym robił to ok 10-20km po osiedlu i na zakupy. Wiem że to nie jest prawdziwy softshell, ale chciał bym się tak nie pocić jak w zwykłej kurtce. http://www.lidl.pl/c...index_31261.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Też się zastanawiam nad tym softshellem, fajną sprawą są mankiety z otworem na kciuk- rękawy nie podjeżdżają do góry i nie wieje po nadgarstkach. Poza tym myślę że jakość tego softshella nie jest taka zła patrząc przez pryzmat innych ciuchów z Lidla, choć jak jest naprawdę, przekonamy się 5 listopada... Zastanawiam sie także nad tą kurtką narciarską. Bywała we wcześniejszych ofertach? Posiada ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Coś czuję, że te kurtki mogą być za ciepłe, za duże i za ciężkie na rower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Po zakupie ostatniego "softshellu" rowerowego postanowiłem nigdy wiecej nie ulegać pokusie Lidlowej. Nie wiem jak ten narciarski, ale rowerowy jako tako nadaje się do jazdy poniżej 0 0C po przeróbkach krawieckich mojej niezastąpionej teściowej. Wcześniej to "coś" nie nadawało się do niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Masz na myśli tego z siatką na plecach? To rzeczywiście jest co najmniej "mało praktyczne" No i strasznie się w nim można mimo wszystko spocić. Żona ma softshella z edycji "górskiej", bez żadnej siatki, i sobie chwali. Jedyne co, to niestety również nie odprowadza jakoś super wilgoci na zewnątrz, ale to raczej norma dla tej półki cenowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 No co Ty, jak dla mnie to on się nadaje spokojnie na 5 - 8 stopni powyżej zera. Oddychalność rzeczywiście nie zachwyca, no ale w tej cenie to nie spodziewałem się niczego lepszego. Ciepło trzyma zadowalająco. Ja tą siatkę lubię, zwłaszcza jak jadę z plecakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 beda tez te same okulary co za pierwszym rzutem na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.