black1921 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 A teraz dla odmiany powiem jak ja robię Nic nie wyjmuję, nie kombinuję z noskiem tylko po prostu "wyduszam je" z odpowiednią siłą możliwie na jak największej powierzchni. Ewentualnie można jeszcze prościej - z czuciem rozchylić minimalnie oprawki i wtedy wyduszać je - pół sekundy i zrobione. Dzięki bardzo, udało się Rzeczywiście naciskając z wyczuciem na jak największą powierzchnię, szkła wychodzą bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Tych kurtek już chyba nie da się kupić, sprawdzałem dzisiaj w dwóch lidlach to ledwo co koszulkę kupiłem i rękawice.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo202 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 W niektórych sklepach to tych kurtek nie było już po kilku godzinach, a co dopiero po kilku dniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Będąc w trasie w dniu kiedy nastąpiła akcja rowerowa zajechałem do lidla w Szczytnie byłem pierwszy i zdziwiło mnie to że z kurtek było po 3 sztuki z każdego rozmiaru nic dziwnego że po południu już nic nie kupisz dobrego Natomiast zajechałem dziś do lidla w Białymstoku to są jeszcze lampki pompki i z 3 sztuki spodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Rzuciło się na to więcej osób niż na te "świeże bułeczki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 lidl lidlowi nie rowny. Ja polecialem w dzien startu promocji do swojego kolo domu (gliwice) po pracy to juz nie bylo spodni, ani kaskow duzych (same male i to pare), zadnych meskich koszulek. Dorwalem jedna jedyna L kurtke. Dziewczyna na drugi dzien kupila mi spodnie L w innym lidlu w prawie centrum zabrza, a koszulek czy kaskow tez juz nei bylo. Dzisiaj bylem w innym lidlu w zabrzu (dzielnica nie za bogata) to kurtek bylo pelno, prawie kazdy rozmiar, spodnie takze. Koszulek wszystkie poza L, ktora chcialem. Byly jeszcze przecenione koszulki z tamtej oferty rowerowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByCzXD Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 W Krośnie w lidlu, jakoś nie rzucili się bardzo na ubrania rowerowe.etc. Kasków było masa, białe,czarne. Ja kupiłam ostatni rozmiar spodni (bez szelek) S i Kurtkę (ale kurtek było duużo).Rękawiczek i pompek też była masa. Co do Spodni leżą super, wkładka też ok. tylko niestarannie przyszyta więc troche końcówki wkładki ,,gryzą w tyłek". Ale jak za taką cene to są super. Co do kurtki jeszcze nie miałam okazji ją wypróbować ale wydaje się ok. Noo i jeszcze skarpetki niby na rower, też git,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deg2 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nie wiem czy nie zapeszę ale od 3 września w Lidlu znów można zapolować na kurtki. Co prawda są one opisane jako trekingowe ale rower to też treking Tutaj ink z ofertą: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=29550 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo202 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Te kurtki trekingowe to tylko damskie są dostępne? Będą też softshelle, bardzo podobne do tych z ostatniej akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deg2 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Z tego co widać to dostępne będą 2 rodzaje kurtek. Te Softshelle będą na pewno męskie. Ja chyba się wybiorę po spodnie/spodenki. Chyba nadadzą się na rower ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ja siebie w takich spodniach na rowerze raczej nie widzę. Jako trekkingowe są zapewne luźne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 A mnie interesuja jakiekowliek informacje na temat zegarka, probowalem szukac po necie, ale nie znalazlem zadnego chinskiego szmelcu podobnego do niego. Kto by to mogl robic dla nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Na bikestats.pl pojawił się krótki opis terenowego testu lampki z Lidla - pozytywną opinia. http://speed565.bikestats.pl/794055,Lampki-10-20-LUX-z-LIDLA.html http://speed565.bike...ki-z-Lidla.html Ja wczoraj jechałem na tej lampce (wiosenny rzut) któryś kolejny dzień z włączoną sygnalizacją zużytych baterii i powiem szczerze,strumień światła jest jeszcze jasny. Ciekaw jestem po jakim czasie po ilu godzinach od momentu zasygnalizowania zużycia baterie zupełnie się zużyją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 @tymooteusz wielkie dzięki za ten link, też ją mam i jestem mega zadowolony, zobaczymy jak długo będzie świecić na tych bateriach, na razie używałem tylko godzinę na pełnej mocy, ekstra oświetla drogę, zastanawiam się czy nie przeszkadza to kierowcą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 LIDL Polska - lidl.pl Były już kiedyś takie zegarki, czy to nowość? Genialna cena w porównaniu np. do Suunto czy ProTreka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Te - nie, ale byly juz z wysokosciomierzem te - http://forums.watchuseek.com/f296/good-news-those-who-got-lidl-abc-watch-184027-2.html, gdzie wszyscy pisali, ze to markowy Canyon SW2 - http://www.canyon-tech.com/news/reviews/New_Navigation_Watch_Cool_Sports_Gadget problem jest taki , ze robi to chinski Auriol - http://www.deego.co.uk/watches/auriol01a.htm, ktory wystepuje zarowno w wersji podanej przeze mnie - "nagatywny" wyswietlacz i szare kolory, jak i w wersji "lidlowskiej". Bardziej interesuje mnie ten podany teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Hmmm... Auriol to też zdaje się tylko "marka" stworzona przez Lidla, a nie rzeczywisty producent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Gdyby kogoś interesował poprzedni letni rzut odzieży w Lidlu, to w jednym z koszalińskich sklepów są one dostępne i tak oto prezentują się półeczki z tą odzieżą Trzy modele koszulek męskich, bielizna termiczna, krótkie spodenki męskie czarne, damskie fioletowe. Jakby zjechali z ceną tych termicznych do 15 PLN to kilka sztuk bym jeszcze zakupił, całkiem dobrze sprawdza się ta funkcyjna bielizna Kurtałki przeciwdeszczowe Zauważyłem jeszcze z obecnego rzutu parę rzeczy, ale nie za dużo, spodnie męskie bez szelek M-ki, oświetlenie - pojedyńcze sztuki i parę kasków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja bym chętnie wziął koszulkę czerwoną XL.Tylko że do Koszalina mam 600km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladdin Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 A ja chciałem dodać, że bardzo mi przypasowały skarpetki rowerowe (więc kupiłem w sumie 4 pary). Noga się nie poci, jest ciepło, ale nie za gorąco, mięciutko i wygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByCzXD Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Popieram skarpetki są mega wygodne, solidnie wykonane. Myślę, że nawet lepsze niż te które kupiłam w intersporcie,które już się sypią po 3 miesiącach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Co do skarpetek się zgadzam. Ja swoje mam jeszcze z zeszłego roku. Są bardzo trwałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terry Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja skarpetki sportowe dokupuje przy każdym rzucie Za każdym razem nieco inny wzór, ale wszystkie bardzo solidnie wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ja zapytam drodzy moi o coś takiego. Może ktoś posiada, komuś zostały może ze zgubionych, bądź zniszczonych okularów szkła ciemne z wiosennej kolekcji lidlowej ?? Bo moje dwa razy upadły i strasznie się porysowały, a nie będę kupował całego kompletu dla jednych szkieł. Jeśli ktoś by się chciał pozbyć to chętnie odkupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Witam. Niestety mnie nie było w trakcie tygodnia rowerowego , a chętnie bym koszulki zakupił. Ale mam do was pytanie czy ktoś ma zdanie na temat tego plecaka: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-8885E929-1E01190E/lidl_pl/hs.xsl/index_29567.htm Jak się sprawdza? i czy jednak warto płacić 2x więcej za campusa czy mieć "2" lidlowe. Plecak ma być na co dzień na rower i na uczelnie. Nie jestem wymagający ale plecaki raczej jakoś długo u mnie nie żyją;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.