Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa cz.3

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kupiłem go dla kobiety. Na początku pokazywał dane z kosmosu. Potem okazało się, że niespecjalnie się lubi z pulsometrem z lidla. Poza tym uważam, że za tą cenę i z taką ilością funkcji naprawdę warty uwagi.

Pozdrawiam.

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Kupiłem pulsometr, niestety drugiego dnia używania poleciał na gwarancję. Brak łączności pasa piersiowego z zegarkiem :(

Coraz gorsze rzeczy w lidlu, już nie to co kiedyś.

o dziwne. A pas piersiowy miałeś poprawnie zamocowany? Mam ten pulsometr i złego słowa nie mogę powiedzieć, przed zakupem czytałem sporo opinii i raczej też pochlebne

Używałeś żelu do EKG, albo chociaż go moczyłeś? To może być powodem... Mam Polara RS300X i jak nie namoczę paska to też nie chce łapać tętna.

Żelu nie używałem, ale pas "moczyłem". Efekt taki że raz łapał, raz nie, albo zawieszał i czas bił od nowa...

• 2 tygodnie później...

23 sierpnia nowa oferta.

Wraca kask Cratoni, będą okulary, skarpety, światła, pompka, sakwy, rękawiczki. W sumie całkiem ciekawie.

Ale najlepsza część oferty to długie spodnie softshellowe i bluzy softshell. Odpowiednio 49 i 69 zł. Cena niesamowicie niska, pozostaje sprawdzić jak z jakością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...