Mod Team durnykot Napisano 11 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Część trzecia kontynuuje część drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Miał ktoś ten licznik bezprzewodowy crivit ? Jak się sprawuje ? Chce jutro go kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 w 2 części było o nim sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ja już go kupiłem i spisuje się jak na razie całkiem nieźle, co prawda jak telefon zadzwoni to pokazuje kosmiczne dane ale tak to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omenek Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ja kupiłem go dla kobiety. Na początku pokazywał dane z kosmosu. Potem okazało się, że niespecjalnie się lubi z pulsometrem z lidla. Poza tym uważam, że za tą cenę i z taką ilością funkcji naprawdę warty uwagi. Pozdrawiam. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Miał ktoś ten licznik bezprzewodowy crivit ? Jak się sprawuje ? Chce jutro go kupić. Gdzie macie ofertę rowerową teraz w lidlu, bo nie widzę ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-299E2A75-09C414F8/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=27987. Generalnie u mnie w mieście były ostatnie sztuki już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dzieki, myslalem ze cos nowego bedzie Wysłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charmside Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Kupiłem pulsometr, niestety drugiego dnia używania poleciał na gwarancję. Brak łączności pasa piersiowego z zegarkiem Coraz gorsze rzeczy w lidlu, już nie to co kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Używałeś żelu do EKG, albo chociaż go moczyłeś? To może być powodem... Mam Polara RS300X i jak nie namoczę paska to też nie chce łapać tętna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thened Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Kupiłem pulsometr, niestety drugiego dnia używania poleciał na gwarancję. Brak łączności pasa piersiowego z zegarkiem Coraz gorsze rzeczy w lidlu, już nie to co kiedyś. o dziwne. A pas piersiowy miałeś poprawnie zamocowany? Mam ten pulsometr i złego słowa nie mogę powiedzieć, przed zakupem czytałem sporo opinii i raczej też pochlebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charmside Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Używałeś żelu do EKG, albo chociaż go moczyłeś? To może być powodem... Mam Polara RS300X i jak nie namoczę paska to też nie chce łapać tętna. Żelu nie używałem, ale pas "moczyłem". Efekt taki że raz łapał, raz nie, albo zawieszał i czas bił od nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Nie wiecie czasem czy ostatnio można nabyć akumulatorki AA Tronic EnergyEco 2100? Ostatnio były w lidlu za ok. 15 zeta 4szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Wygląda na to, że jakieś aku będą we czwartek. "Domowe porządki, od czwartku 26.07:" http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=28730 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Jest u Was w Lidlu margaryna w kostce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Maniak i Brendziaka za 15zł kupisz . A co myślicie o tej ładowarce za 60 pare. Ma pare fajnych funkcji ale nie wiem czy oddzielnie trakuje baterie czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Panowie jak chcecie to mogę wam załatwić taką ładowarkę za 20zł w bateriami w komplecie http://www.domomarke...RALAD0004/1.jpg oczywiście nowa i oryginalnie zapakowana w komplecie 2 AA i 2 AAA Lub energizer 2xAAA 850mAh za ok 8-9zł Więcej info na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Kubatrix - za spamowanie bijemy po łapkach Mathiu - giełda to inny dział :036: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 7 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Bo ja mam takie zapytanie Nie ma ktoś gdzieś w szafie u siebie tych przykręcanych gripów z Lidla? Może chciałby się pozbyć, że tak powiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Wyjąłem sobie dziś spodenki, żeby je dojeździć. I się okazało, że są już dojeżdżone. 30km i znowu rozeszło się na szwach. Trzeciego podejścia raczej już nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 kilka dni temu byłem przejazdem w Pułtusku i widziałem tam trzy stojaki serwisowe i mnóstwo ciuchów. Ponawiam zaś zapytanie o gripy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 · Ukryte przez mrmorty, 13 Sierpnia 2012 - spam Ukryte przez mrmorty, 13 Sierpnia 2012 - spam LIDL Polska - lidl.pl Trekking – forma turystyki, uprawiana w trudnych warunkach terenowych i klimatycznych. Odnośnik do komentarza
Mod Team mrmorty Napisano 12 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 · Ukryte przez mrmorty, 13 Sierpnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 13 Sierpnia 2012 - Brak powodu ale jak ma się to do rzeczy i mojego zapytania? Odnośnik do komentarza
P1u70 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Warta uwagi jest ta kurtka z Lidla? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-302A2740-DB083D48/lidl_pl/hs.xsl/index_28002.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 23 sierpnia nowa oferta. Wraca kask Cratoni, będą okulary, skarpety, światła, pompka, sakwy, rękawiczki. W sumie całkiem ciekawie. Ale najlepsza część oferty to długie spodnie softshellowe i bluzy softshell. Odpowiednio 49 i 69 zł. Cena niesamowicie niska, pozostaje sprawdzić jak z jakością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.