kriskros Napisano 11 Lipca 2012 Napisano 11 Lipca 2012 Witam Szukam dobrej opony do jazdy głownie po asfalcie. Do tej pory służyły mi opony Continental Double Fighter II 700x37 w rowerze Mongoose Crossway 850 na obręczy Alex TD-24 28". Poszukuję zatem opony typu slick na asfalt w rozmiarze 700x32, gdyż w/w Continentale mi się już "skończyły". Myślałem o zakupie Michelin Dynamic, ale mam problemy z namierzeniem tej opony w w/w rozmiarze. Rozmiar 28x700 będzie za wąski, gdyż przy małym ciśnieniu potrafi dobić do felgi - sprawdzałem. Podpowiedzcie, gdzie można pytać o tego typu opony, ew. proszę link do strony. Allegro przeszukałem, xtrabike, bike-center, e-rower.pl no i google... Z góry dziękuję Pozdrawiam Kris
kriskros Napisano 12 Lipca 2012 Autor Napisano 12 Lipca 2012 A może ktoś poleci jakis sklep w Lublinie lub Rzeszowie, nr tel., gdzie można byłoby zapytać o w/w opony...
kriskros Napisano 13 Lipca 2012 Autor Napisano 13 Lipca 2012 Opony zakupione i własciwie mozna byłoby zamknąć ten temat, ale mam pytanie dotyczące dętek. Czy do w/w opon dętka 700x32/43 z zaworem 48mm Schredera będzie odpowiednia, czy lepiej poszukać 700x25/32.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.