Gość Green Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Witam co sądzicie o Cyclemate Tresor link :http://www.bikeman.pl/product_info.php/products_id/355 czy dobre bo się waham nad kupnem tej części
Gość Gość_Smoku_* Napisano 31 Marca 2006 Napisano 31 Marca 2006 hehe sam chciałbym wiedzieć bo mam od paru dni Poprzedni rower rozstal się ze mną bardzo brzydko w środku dnia pod salonem Empiku - zostało tylko dyndające zepiecie nieżle rozprute. Od tamtej pory mam ostrą schize z zostawianiem bika gdziekolwiek. Kupiłem tego u-locka za 60 PLn i słyszałem wiele dobrego ale jak ktoś ci podejdzie z odpowiednik narzędziem i umiejętnosciami to nie ma zmiłuj...
Gość Gość_Smoku_* Napisano 31 Marca 2006 Napisano 31 Marca 2006 acha moim zdaniem najsłąbszym punktem tego zapiecia jest zamek wyglada jak normalny domowy (yale czy jakoś tak) myślę ze jezeli ktoś się zna to otworzy to w 10 sekund. Co do samego u-locka to znajomemu piłowali takiego i rozpieprzyli zamek,ale zapięcie wytrzymało Pożniej on sam go 20 minut musial pilować bo zamek nie dał się otworzyć hehe... Ale to jakieś dupki były bo sądze że dla prawdziwych złodzieji to pikuś by był. Dlatego sam jeszcze nigdzie nie zostawiłem bika z tym zapieciem (moze uraz z przeszłosci) Acha mi ma słuzyć tylko do zostawiawiania na uczelni : tuż obok budki ochrony przy kamerach. Na ulicy nie miał bym przekonania... :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.