Skocz do zawartości

[zabezpieczenie] kłódka Cyclemate Tresor

Gość Green

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Green
Napisano

Witam co sądzicie o Cyclemate Tresor link :http://www.bikeman.pl/product_info.php/products_id/355

czy dobre bo się waham nad kupnem tej części

Gość Gość_Smoku_*
Napisano

hehe sam chciałbym wiedzieć bo mam od paru dni :blink: Poprzedni rower rozstal się ze mną bardzo brzydko w środku dnia pod salonem Empiku - zostało tylko dyndające zepiecie nieżle rozprute. Od tamtej pory mam ostrą schize z zostawianiem bika gdziekolwiek. Kupiłem tego u-locka za 60 PLn i słyszałem wiele dobrego ale jak ktoś ci podejdzie z odpowiednik narzędziem i umiejętnosciami to nie ma zmiłuj...

Gość Gość_Smoku_*
Napisano

acha moim zdaniem najsłąbszym punktem tego zapiecia jest zamek wyglada jak normalny domowy (yale czy jakoś tak) myślę ze jezeli ktoś się zna to otworzy to w 10 sekund. Co do samego u-locka to znajomemu piłowali takiego i rozpieprzyli zamek,ale zapięcie wytrzymało Pożniej on sam go 20 minut musial pilować :) bo zamek nie dał się otworzyć hehe... Ale to jakieś dupki były bo sądze że dla prawdziwych złodzieji to pikuś by był.

Dlatego sam jeszcze nigdzie nie zostawiłem bika z tym zapieciem (moze uraz z przeszłosci)

Acha mi ma słuzyć tylko do zostawiawiania na uczelni : tuż obok budki ochrony przy kamerach. Na ulicy nie miał bym przekonania... :twisted:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...