rybak16 Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam, jakiś tydzień temu kupiłem rower Kross Trans Alaskan. Zauważyłem, że gdy są wieksze wyboje słyszę lekkie skrzypienie. Zastanawiam się czym oraz co powinienem posmarować aby się pozbyć hałasu Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 a skad dochodzi skrzypienie, w tym rowerze moze skrzypiec doslownie wszytko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak16 Napisano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 W tym w sensie, że rower do bani? Wydaje mi się, że gdzieś przy przednich widełkach i czasami pod siodełkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 wykręc damper, KS 291, szczyt to nie jest, ale tlumienie powrotu ma O! Nasmaruj smarem w miare stałym, tłok i śruby tzn gęsty olej/miedziowka/łt itp. nie zapomnij z zewnatrz potem wytrzeć. a z przodu to nie amortyzator, nalej na golenie tego samego co w 1 przypadku i potem wytrzyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.