Rulez Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Tobo, wyjąłeś z tekstu który wkleiłem tylko wątek o cenach, a było tam też o przedaży alkoholu młodocianym. Dopiero w następnym poście coś tam skrobnąłeś o szefowej i dzieciach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak2 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Fajna zabawka: Refleksomierz - Ile mogę wypić? - Sprawdź swój refleks i czas reakcji Mam teraz misje, zeby wypic do 0.5 i pojechac w grze na 0.0. Zobaczymy, czy nie oszukują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Tobo, wyjąłeś z tekstu który wkleiłem tylko wątek o cenach, a było tam też o przedaży alkoholu młodocianym. Dopiero w następnym poście coś tam skrobnąłeś o szefowej i dzieciach ... No to napiszę bezpośrednio: jeśli ktoś chce to będzie miał dostęp, nie ma znaczenia czy to Polska czy Norwegia - grupie młodych ludzi na ulicy nikt nie zagląda w dokumenty a tym bardziej nie będzie z daty urodzenia rozliczał kolega kolegę. Policja nie "zwija" z ulicy urżniętych ludzi, duży radiowóz stoi zazwyczaj przy startowej stacji kolei miejskiej - ale chyba tylko po to by pilnować aby nikt pijany nie spadł na torowisko. Tu jest ogólnie bardzo śmiesznie: Norwegowie kiepsko jeżdżą i mają marne pojęcie o przepisach. Nie wpływa to jednak na zatrważającą ilość wypadków drogowych, do których dochodzi sporadycznie. Wielu mechanizmów które tu działają ja nie rozumiem, ponieważ przyczyny i skutki wydają się być kompletnie niewspółgrające. Ważne jest jednak że wynik jest pozytywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,12727046,Poszukiwany_zglosil_sie_na_komisariat__Zona_go_wyslala.html ciekawe czemu sie nie zglaszal na prace. zapomnieli poinformowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.