Kasumi Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ciekawi mnie fakt ilu użytkowników przyczepek dziecięcych bytuje na tym forum...Sprzęt powoli staje się coraz bardziej popularny w Polsce, jednak nie na tyle, aby z łatwością znaleźć kompanów do przyczpekowej wycieczki...Może uda nam się na tym forum stworzyć grupę "wsparcia i wspólnej przygody"? O sobie - wspólnie z żoną i 11 miesięcznym synem od 3 miesięcy użytkujemy Chariota Cougara i z każdą wycieczką jesteśmy nim coraz bardziej zachwyceni....trudno stwierdzić kto najbardziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasumi Napisano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Ciekawi mnie fakt ilu użytkowników przyczepek dziecięcych bytuje na tym forum...Sprzęt powoli staje się coraz bardziej popularny w Polsce, jednak nie na tyle, aby z łatwością znaleźć kompanów do przyczpekowej wycieczki...Może uda nam się na tym forum stworzyć grupę "wsparcia i wspólnej przygody"? O sobie - wspólnie z żoną i 11 miesięcznym synem od 3 miesięcy użytkujemy Chariota Cougara i z każdą wycieczką jesteśmy nim coraz bardziej zachwyceni....trudno stwierdzić kto najbardziej:) Wygląda na to, że niewielu nas tu jest albo zaglada:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soltys82 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ja właśnie zamówiłem zamówiłem przyczepkę. Raczej dolny przedział cenowy, za kilka dni będę mógł powiedzieć coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ja też od pewnego czasu posiadam takie cudo też z tych tanich bo to przejściowe dopóki córka nie zacznie sama kręcić i fajna sprawa... Choć pierwsza jazda przy ponad 30st. była wyzwaniem po 16 km czułem się jak bym przejechał ponad 30 Było nie było razem z dzieckiem pod 30kg się ciągnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasumi Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Wreszcie ktoś się znalazł KrisK - możesz polecić jakieś fajen trasy na Jurze - ale czysto asfaltowe z małym nasileniem ruchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.