Skocz do zawartości

[Przyczepka dla dzieci] Ilu jest nas na forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawi mnie fakt ilu użytkowników przyczepek dziecięcych bytuje na tym forum...Sprzęt powoli staje się coraz bardziej popularny w Polsce, jednak nie na tyle, aby z łatwością znaleźć kompanów do przyczpekowej wycieczki...Może uda nam się na tym forum stworzyć grupę "wsparcia i wspólnej przygody"?:)

O sobie - wspólnie z żoną i 11 miesięcznym synem od 3 miesięcy użytkujemy Chariota Cougara i z każdą wycieczką jesteśmy nim coraz bardziej zachwyceni....trudno stwierdzić kto najbardziej:)

Ciekawi mnie fakt ilu użytkowników przyczepek dziecięcych bytuje na tym forum...Sprzęt powoli staje się coraz bardziej popularny w Polsce, jednak nie na tyle, aby z łatwością znaleźć kompanów do przyczpekowej wycieczki...Może uda nam się na tym forum stworzyć grupę "wsparcia i wspólnej przygody"? :)

O sobie - wspólnie z żoną i 11 miesięcznym synem od 3 miesięcy użytkujemy Chariota Cougara i z każdą wycieczką jesteśmy nim coraz bardziej zachwyceni....trudno stwierdzić kto najbardziej:)

Wygląda na to, że niewielu nas tu jest albo zaglada:(

• 4 tygodnie później...

Ja też od pewnego czasu posiadam takie cudo też z tych tanich bo to przejściowe dopóki córka nie zacznie sama kręcić i fajna sprawa...

Choć pierwsza jazda przy ponad 30st. była wyzwaniem po 16 km czułem się jak bym przejechał ponad 30 :D

Było nie było razem z dzieckiem pod 30kg się ciągnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...