lukikosa Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Witam, Wczoraj miałem pewną przygodę. Złapałem w koło patyk i pociągneło mi przerzutkę w szprychy. Wygieło hak i chwyt przerzutki. Hak już mam nowy ale nie mogę dostać nawet używanego ale prostego chwytu przerzutki. Chodzi mi o część zaznaczoną na zdjęciu. Wie ktoś o tej części gdzieś , może ktoś ma coś takiego.
CzarnyMario Napisano 11 Lipca 2012 Napisano 11 Lipca 2012 Spróbuj tak, jak autor tego wątku: [pomoc tehniczna] Shimano na piątkę! I to nie żart o_O - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa
ukaniex Napisano 11 Lipca 2012 Napisano 11 Lipca 2012 Na ebay.com widziałem ten element w wersji z karbonu. Zapytaj kolegę z forum krzysiekmz, On miał przerzutkę 972 z takim "hakiem".
lukikosa Napisano 11 Lipca 2012 Autor Napisano 11 Lipca 2012 Spróbuj tak, jak autor tego wątku: [pomoc tehniczna] Shimano na piątkę! I to nie żart o_O - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa . Też tak zrobiłem wczoraj może się jeszcze odezwą oby .
lukikosa Napisano 12 Lipca 2012 Autor Napisano 12 Lipca 2012 . Też tak zrobiłem wczoraj może się jeszcze odezwą oby . . Niestety ale chyba pozostaje kupić nową przerzutkę
Mod Team Puklus Napisano 12 Lipca 2012 Mod Team Napisano 12 Lipca 2012 szukaj uszkodzonych połamanych i na części lub znajdź kogoś kto by ci taką część dorobił. Jeżeli masz taką jak na zdjęciu to trochę szkoda bo za tania nie jest.
lukikosa Napisano 12 Lipca 2012 Autor Napisano 12 Lipca 2012 szukaj uszkodzonych połamanych i na części lub znajdź kogoś kto by ci taką część dorobił. Jeżeli masz taką jak na zdjęciu to trochę szkoda bo za tania nie jest. . Szukam pytam ale nikt nie ma . A przerzutka taka sam jak na zdjęciu. Szkoda mi jej bo naprawdę super działa.
Mod Team Puklus Napisano 12 Lipca 2012 Mod Team Napisano 12 Lipca 2012 Moim zdniem taki kawałek blachy nie byłby problem nawet samemu zrobic, tylko troche czasu i oczywiście narzędzia. http://allegro.pl/przerzutka-xt-shadow-i2479201265.html nikt widac nie zaintersowany krzywym xt to okazja ponegocjuj z właścicielem.
lukikosa Napisano 12 Lipca 2012 Autor Napisano 12 Lipca 2012 Temat do zamknięcia kolega miał uszkodzony wózek z xtr-a i dał mi całą przerzutkę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.