Viciu Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Bracia bikerzy ratujcie, zerwal mi sie kabelek od licznika, czy macie jakis patenty na "zespawanie" tego bo ja jestem dyletantem w tej dziedzinie, jak to mówia "troche techniki i sie gubie". A moze pozostaje zakup nowego, tym razem juz chyba bezprzewodowego (ale poniewaz mam weza w kieszenie to żal mi d... ściska jak mam wydac taka kase)
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Marca 2006 Mod Team Napisano 30 Marca 2006 A w którym miejscu zerwałes kabelek ? Jak to sigma to możesz poszukać samej podstawki na allegro się pojawiają
Lukaszeczek Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Idź do pierwszego lepszego punktu, gdzie naprawiają TV, i ci polutują. Albo sam złap za lutownicę i polutuj, zaizoluj i po problemie. Albo poszukaj gotowej podstawki na allegro, jak już Lookas46 zaproponował
gel Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Bracia bikerzy ratujcie, zerwal mi sie kabelek od licznika, czy macie jakis patenty na "zespawanie" tego bo ja jestem dyletantem w tej dziedzinie, jak to mówia "troche techniki i sie gubie". A moze pozostaje zakup nowego, tym razem juz chyba bezprzewodowego (ale poniewaz mam weza w kieszenie to żal mi d... ściska jak mam wydac taka kase) Napisz meila do chlopakow ze strony: www.korba.waw.pl Oni Ci pomoga!!! Cze!!!
ralf Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 mi jak sie kiedys zerwał w satrym liczniku, lutownica w reke, 5 minut roboty i działał jak nowy no chyba ze nie masz lutownicy albo ze zerwał sie gdzies przy podstawce no to chyba bedzie trzeba w nowy zainwestowac, bo to raczej ciezko bedzie tam polutowac
Ecia Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Przypominam o ZASADACH PISANIA NOWYCH TEMATóW Pozdrówko porządkowe .
Kaska Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Dokladnie! Lutownica w reke i po 5 minutach naprawione. Mi tez sie kiedys zerwal i tak wlasnie zrobilam.
Husarz Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 A ja mam licznik CATEYE'a Nie jestem szczęściarzem od SIGMY i nie moge nigdzie znaleźć samego czujnika. Linka zerwała mi się w samych saneczkach tak że nawet bolec wypadł Cały dzień się mordowałem z lutownicą i nie dałem rady polutować tych maleństw (ale palce owszem) I co mi poradzicie?? Nie mam zamiaru wydawać kasy na nowy licznik tylko dlatego że urwałem linkę!!
Kaska Napisano 31 Marca 2006 Napisano 31 Marca 2006 Jezeli sam nie mozesz dac sobie rady, zanies licznik do jakiegos punktu naprawy sprzetu RTV. Tam powinni Ci to zlutowac.
Bades Napisano 31 Marca 2006 Napisano 31 Marca 2006 Uff cieszę się że mam licznik bez kabelka. Ile kłopotu mniej Raz znajomemu w połowie wycieczki zerwał się kabelek i... dlatego już wtedy myślałam o zbieraniu kasy na taki z przesyłem radiowym! Zawsze jest wygodniejszy
kos Napisano 31 Marca 2006 Napisano 31 Marca 2006 zamiast izolować, polecam koszulkę termokurczliwą. tanie i wygodne. a i pewniejsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.