jeriho1984 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Szkoda, że nie wszystkim pasuje ten termin. Jednak wyjazd jak najbardziej aktualny, przygotowania trwają więc chętnych zapraszamy! Hej, ja również mam w planach podobną wycieczkę tylko myślałem o wyjeżdzie 8 sierpnia, jestem z okilic Łukowa więc jesteśmy prawie sąsiadami ale być może mógłbym przełożyć go na później, odezwij się na moją skrzynkę a może uda nam się coś razem zorganizować... jeriho1984@o2.pl Witam planuję z Kumplem tygodniowy wypanad nad może oczywiście na rowerku od 20 -26 sierpnia gdyby ktoś miał jakieś ciekawe namiary na fajny tani nocleg lub miejsca które bezwarunkowo trzeba zobaczyć będę wdzięczny za info A gdyby ktoś był chętny się dołączyć to oczywiście zapraszamy im więcej ludzi tym fajniej chodziło mi o kolegów z Międzyrzeca:P hehe, za szybko wystartowałem:) także ten tekścior wyżej był raczej do was chłopaki choć niekoniecznie... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranceaddict Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam Widzę, że wyprawy po wybrzeżu robią się coraz bardziej popularne Sam obecnie odpoczywam po wyprawie Świnoujście - Ustka. W 3 dni 348km. Jestem mega wykończony ale również mega zadowolony bo wyprawa chociaż pierwsza i do tego solo była naprawdę za######ist... Chociaż cel był inny, miałem dojechać do Gdańska, ale niestety sprzęt odmówił posłuszeństwa oraz pogoda nie dopisała. W trójmieście dzień wcześniej były takie ulewy że miasta zostały zalane a grad był wielkości orzechów. Jeszcze w szczecinie na dworcu w drodze powrotnej oglądałem wiadomości z gdańska. Po za tym prognozowali na najbliższe dni ulewy w tych rejonach także kontynuowanie wyprawy wydawało mi się złą opcja i zakończyłem w Ustce. Jeśli ktoś również jak ja wpierw musi się dostać na wybrzeże pociągiem to mogę tylko powiedzieć - powodzenia. Ja musiałem dotrzeć z Tarnowskich Gór do Świnoujścia. To co się działo po drodze (z ustki z reszta też) przechodzi ludzkie pojęcie. Z miejsca pozdrawiam całe PKP i poznanych po drodze konduktorów i wszystkich innych podróżnych Co do samej trasy, za pogorzelicami jechałem wpierw ścieżkami w lesie a następnie wbiłem się na drogę rowerowa z płyt betonowych. Niestety szybko płyty się skończyły a zaczęły kostki które są jeszcze pozostałościami po czasach wojennych ;] taka trasa dla rowerzysty wyposażonego w semi-slicki i 16km bagażu do przyjemnych nie należy bo nie dość że cały czas pod górę to wytrzęsło mi nerki dosyć nieźle i w rowerze też wyskoczyła mała wada fabryczna która przekreśliła dalszą podróż. Jeśli chodzi o namiot. Radzę się zaopatrzyć w naprawdę zawodowy namiot, drugiej nocy w łazach zastała mnie w burza i po 2h deszczu namiot przeciekał... Malutka fotorelacja na koniec. https://picasaweb.go...797/August52012 Macie jakieś pytania piszcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radena Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Cześć! Z przyczyn technicznych termin mojego wyjazdu rowerem wzdłuż wybrzeża uległ przesunięciu na 27.08 do 3/4.09. Nadal zapraszam zainteresowaych Start - Świnoujście, meta - Trójmiasto, tempo rekreacyjne. Kontakt: radena.kn@wp.pl Serdeczne pozdrowienia. Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwiwro Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Hej, jesteśmy wrocławską ekipą też jadącą w podobnym terminie 18-26.08 Świnoujście - Hel promem do Gdańska. Może uda się spotkać na trasie! Pozdrawiam iwona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 można też w drugą stronę, ze Szczecina na Rugię np. jak kto się nie boi szprechać. pozdro powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michac Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Kończy się na tym, że najprawdopodobniej jadę sam, ponieważ z kolegami którzy w między czasie, wstępnie zapowiadali się na wycieczkę kontaktu brak z ich strony. Cały czas byłem na to gotowy więc nie załamuję się i jadę sam, już jutro do Międzyzdrojów na 3 dni relaksu, a od poniedziałku ruszam do Świnoujścia i ze Świnoujścia na Hel, a może jeszcze dalej;) Gdyby ktoś jednak jeszcze się zdecydował to 694935159. Pozdrawiam Michał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neti88 Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 heja bylisci juz tym rowerem wzdluz baltyku dajcie znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michac Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Tak, wyprawa doszła do realizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.