liberto1906 Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Witam to mój pierwszy temat zarzucony przeze mnie na tym że forum, i chciał bym abyście mi pomogli w wyborze odpowiedniego rozmiaru opon do mojej szosówki,rower mam około miesiąca ale chce założyć jakieś opony o niższym profilu bo te co mam obecnie mają bardzo wysoki profil i nie za fajnie się na nich jeździ bo się uginają a są to opony Kenda w kolorze biało czarnym a ich wymiary to 28 700x35c , i nie wspomniałem jeszcze jednej uwagi do tych opon podczas gdy złapałem ,,gumę" na tylnim kole ale po wymianie dętki na nową i napompowaniu nie dało się jej założyć bo zbyt wysoki profil przeszkadzał w załozeniu a po spuszczeniu powietrza z koła, zamontowaniu i napompowaniu od nowa było już ok tylko jest mało miejsca pomiędzy oponą a ramą, ludzie odpisalibyście coś? to pierwsze forum w którym jestem zalogowany po którym po kilku godzinach nikt nic nie odpisuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.