bajus1997 Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Witam Mam zamiar kupic o to ten rower http://allegro.pl/wysoka-polka-mocny-rower-kands-1300-full-alivio-i2451809058.html Pisze po to , aby dowiedzieć się czy rower jest czegoś wart , i czy opłaca się go kupić. Od roweru oczekuje dobrej jakośći wykonania , wygody , oraz pożadnych osprzętów Rowerem będe jęzdził po bezdrożach , wertepach , drogach polnych , asfalcie , lasach. Moje umiejętnośći zwiazane z jazda na rowerze w skali od 1 do 10 oceniam na 7+ 8-. Jezeli nie polecacie tego roweru zaproponujcie mi inne propozycje. A i jeszcze jedno , jaki rozmiar ramy wybrac, przy wzroscie 176 i wadze około 85 kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werbol Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 rama 19" . rower ok w przedziale do 1400zł chyba najleprzy wybór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajus1997 Napisano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 A Lazaro Evolution v3 nie był by lepszy? W sumie ja róznicy nie widze , nie wiek jak inni , prosze o porownanie Lazero z Kandsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werbol Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 lazaro i kands jest robiony w tej samej fabryce przes tych samych ludzi więc wielkich różnic oprócz ramy nie ma żecz gustu mechanicznie są identyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Na forum było już FULL na temat tego roweru, wystarczy użyć wyszukiwarki, napisałeś też w złym dziale. Rower najlepszy w swojej cenie, fajerwerków nie będzie ale to bardzo dobra propozycja jeśli chodzi o jakość-cena. Rama 17 albo 19 zależy jaki typ jazdy preferujesz i jak będzie wygodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bajus1997
Witam
Mam zamiar kupic o to ten rower
http://allegro.pl/wysoka-polka-mocny-rower-kands-1300-full-alivio-i2451809058.html
Pisze po to , aby dowiedzieć się czy rower jest czegoś wart , i czy opłaca się go kupić.
Od roweru oczekuje dobrej jakośći wykonania , wygody , oraz pożadnych osprzętów
Rowerem będe jęzdził po bezdrożach , wertepach , drogach polnych , asfalcie , lasach.
Moje umiejętnośći zwiazane z jazda na rowerze w skali od 1 do 10 oceniam na 7+ 8-.
Jezeli nie polecacie tego roweru zaproponujcie mi inne propozycje.
A i jeszcze jedno , jaki rozmiar ramy wybrac, przy wzroscie 176 i wadze około 85 kg?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.