gonzol Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Witam, Czy ktoś mógłby polecić dobry, sprawdzony no i przede wszystkim niedrogi serwis rowerowy na Ursynowie. Potrzebuje przeserwisować swój rower który ostatni raz miał cokolwiek przy sobie robione (smarowania,czyszczenia,dokręcania,wymiany hamulców, łańcucha itd) kilka dobrych lat temu. Potrzebuje żeby zrobili mi pełny przegląd niemal ,że z rozebraniem na części pierwsze roweru i złożeniem go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k2cl Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ze swojej strony polecam Kazoorę - chociaż nie wiem, czy ten serwis spełnia kryterium bycia "niedrogim". Wyślij im maila z pytaniem, ile będzie kosztować taka przyjemność i sprawdź, czy cena jest do zaakceptowania. Tak naprawdę - w każdym serwisie będziesz musiał spytać o koszt takiej "pełnej rozbiórki", gdyż mało kto umieszcza taką usługę w cenniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Spróbuj też w Airbike przy Płaskowickiej. Wysyłane z mojego IDEOS S7 Slim za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Jak wcześniej ktoś pisał - jeśli rower ma być na teraz to tylko Kazoora, z tymże faktycznie do tanich może się nie zaliczyć, za to chyba jeden z niewielu w okolicy gdzie zrobią Ci prawie wszystko na jutro. Bardzo fajna obsługa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Pojedź do Plusa na Zamiany, serwis całego bika od 70zl, w praktyce koło 120 wezmą jeżeli nic nie będzie wymagało wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzol Napisano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 oki dzieki za podpowiedzi. pod nosem mam airbike na KEN 49 ale tam za pełny przegląd wedle ich cennika na stronie to powyżej 200zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.