McKaken Napisano 3 Września 2008 Udostępnij Napisano 3 Września 2008 też to wczoraj znalazłem Diabelnie mi się ten rower podoba, przyznaję. no nic, sprzedaję salamandra, dorzucam trochę szmalu i kupuję (pedały trzeba kupić osobno? bo słyszałem że do droższych rowerów nie montują..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Września 2008 Udostępnij Napisano 3 Września 2008 z pedalami jest roznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 3 Września 2008 Udostępnij Napisano 3 Września 2008 pedałów nie ma, trzeba dokupić ale koszt dla 540 rzędu 100 zł nie jest dużym wydatkiem wahałem się między zyankali a arsenem i wybór padnie na arsena z racji zasięgu finansowego mojej kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKaken Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 tylko do tego trzeba jeszcze doliczyć buty (ja nie mam) - kolejne dwie setki minimum ..No i wreszcie sobie musze te piankowe gacie kupić, pewnie też ze 100 zł.. kurde, żebym się zmieścił w 4500 z tym wszystkim.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dobre hehe "piankowe gacie" Jak nie będziesz nurkował tym rowerem to obędzie się bez gaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 a piankowy kask już masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKaken Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 pewnie, mam też piankowe rękawiczki i piankowe bokserki. Ech, szczerze, to nie wiem, jak to się profesjonalnie nazywa, ale myślę, że wiecie o którą część rowerowej garderoby chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drejo Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 profesjonalnie nazywa się " gacie z pieluchą" i spokojnie mozesz liczyc ze na buty,pedaly,kask,gacie,koszulka,rekawiczki wydasz min 500 ale pewnie blizej 1000 jak sie rozkrecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Nie z pieluchą a z pampersem i wcale nie muszą kosztować 100zł bo BCM Novatex robi tanie i dobre gacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja kupiłem gacie z pampersem w makro przecenione z 69 zł na 16 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.