Adaasko Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) Jak w temacie, szukam pracy w sklepie rowerowym itp. Mam na imie Adam, mam 20 lat. Jestem z Kołobrzegu, ale wybieram sie na zaoczne studia w Poznaniu, więc w tygodniu będę miał czas pracować. Czas i chęci oczywiście. W rowerach siedze od lat, mam myślę szeroką wiedzę na temat rowerów - poprzez standardy BMXowe, Ostre koła, po szosy, górale, klasyki, składaki aż po fulle enduro, fr dh.. Pracowałem w sklepach rowerowych od 3 lat, głownie sezonowo, w największy zamęt - jako że w Kołobrzegu w sezonie wszystko wstaje. W stopniu komunikatywnym znam język angielski, w jakimś stopniu również w tematyce rowerowej, potrafie także w jakimś stopniu obsluzyc komputer Skończyłem Technikum w kierunku Technik Mechanik Okrętowy. Mam ukończony kurs spawacza, oraz operatora wózków widłowych - jeśli ma to jakieś znaczenie Kontakt: adasko.kg@gmail.com 512 209 998 Edytowane 9 Lipca 2012 przez Adaasko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 w decathlonach ostatnio szukali pracowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maticzek Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) Trafiłem w internecie na ofertę pracy w Tesco w Poznaniu. Wymagali książeczkę sanepidu.Jak jesteś zainteresowany to znajdę link i chętnie podrzucę na PW. Edytowane 12 Lipca 2012 przez Maticzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 ja kiedyś dorabiałem w decathlonie na rowerach. Absolutni laicy, zero wiedzy, beznadziejny sprzęt, ogólnie odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ekous Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 w m1 w intersporcie, ale nie wiem czy jeszcze szukaja. jak Cię to wciąż interesuje daj znac to na pw wysle zdjęcia ogloszenia bo sam sie interesowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ja pracuje w tesco na serwisie. Stanowczo odradzam, sprzęt mamy w cenach max 400zł praktycznie każdy rower ma bijące koła, uszkodzone pancerze, nie mówiąc już o kiepsko kręcących się suportach, pedałach i piastach. Pompka jaką dostałem złamała się podczas pompowania, brak podstawowych narzędzi i części zamiennych. Dodam, że nikomu nie polecam tych rowerów. Z ciekawostek dodam, że poprzedni serwisant posiadał "zdolność" odwrotnego przykręcenia pedałów, okręcał pancerze dookoła główki ramy (pewnie myślał ze są za długie), oraz w zestawie klient dostawał woreczek z lampkami i kablami (taki mały zestaw "zrób to sam" w domu). Zawsze jakaś praca ale odradzam jeśli macie inną oferte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 ja kiedyś dorabiałem w decathlonie na rowerach. Absolutni laicy, zero wiedzy, beznadziejny sprzęt, ogólnie odradzam Chyba troszkę przesadzasz Też pracowałem trochę w Deca rok temu i może faktycznie nie każdy pracownik zawsze jest dobrze zorientowany,ale Decathlon to też nie jest sklep dla jakiś mega kolarzy/rowerzystów. Tam się głównie sprzedaje jednak tanie rowery i akcesoria rowerowe, więc nie ma potrzeby posiadania jakiejś mocno zaawansowanej wiedzy przez pracowników. A co do sprzętu to zupełnie się nie zgodzę. Jak pracowałem to poza małymi multitoolami rockrider które nosiliśmy przy sobie(które wcale złe nie są) inne narzędzia to głównie Topeak,Stanley,ParkTool... @Adasko - Inna sprawa,że jak chcesz bardziej przy rowerach siedzieć,a mniej przy układaniu kasków,to postaraj się o pracę w serwisie,a nie na dziale rowerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonasz99 Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Jakiś czas temu gdzieś w internecie było ogłoszenie, że szukają serwisanta w "Bicyklu" na Sobieskiego. Może jeszcze jest aktualne : (61) 823-51-26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 w bicyklu nieaktualne, szkoda, kompletnie nie wiem jakie tam porządne sklepy, bo póki co nie jestem w poznaniu, ale Bicykl brzmiał jak rowerowy, bo praca w tesco... chyba jednak ciut wyzej mierzę. W decathlonie juz bardziej, tam chociaz jest pare sprzetów ktore przypominaja rowery, ciekawe jednak jak z kasą. chwile byla cisza, a tu nagle tyle odpowiedzi, nabrałem troche nadziei, dzieki panowie, poleciało PW do paru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 ciekawe jednak jak z kasą. 1350 brutto za 3/4 etatu... tj ~1050 netto + do 20% premii w zależności od obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 (edytowane) Chyba troszkę przesadzasz Też pracowałem trochę w Deca rok temu i może faktycznie nie każdy pracownik zawsze jest dobrze zorientowany,ale Decathlon to też nie jest sklep dla jakiś mega kolarzy/rowerzystów. Tam się głównie sprzedaje jednak tanie rowery i akcesoria rowerowe, więc nie ma potrzeby posiadania jakiejś mocno zaawansowanej wiedzy przez pracowników. A co do sprzętu to zupełnie się nie zgodzę. Jak pracowałem to poza małymi multitoolami rockrider które nosiliśmy przy sobie(które wcale złe nie są) inne narzędzia to głównie Topeak,Stanley,ParkTool... @Adasko - Inna sprawa,że jak chcesz bardziej przy rowerach siedzieć,a mniej przy układaniu kasków,to postaraj się o pracę w serwisie,a nie na dziale rowerowym U nas ParkToola nie było Co do samej ekipy - irytujące jest, gdy się jest jedyną osobą w sklepie znającą na rowerach i robiącą całą sprzedaż, także decathlona w Poznaniu nie polecam jeżeli ktoś ma ambicję pracy przy "rowerach" Co do samych rowerów rockrider, jeżeli pominiemy używki to są to świetne propozycje, nie ma żadnych rozpadających się gratów, a gwarancja polega na wizycie w sklepie i dadzą nowy rower jak rama pękła Edytowane 30 Lipca 2012 przez EpicPoznan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ok, wiem co i jak, bardzo dziekuje za pomoc, niestety ambicje bede musiał sobie schować pewnie na jakis czas głeboko w (...). Jak będzie bliżej poznania - odezwe się do was mocniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi