Mod Team sznib Napisano 9 Lipca 2012 Mod Team Napisano 9 Lipca 2012 Zależy jakie funkcje Ci są potrzebne. Ważna jest oczywiście jakość, dlatego zainteresuj się licznikami Sigmy, gdyż dobrą jakość oferują.
Peter1991 Napisano 9 Lipca 2012 Autor Napisano 9 Lipca 2012 dużych funckcji nie potrzebuje, byle byłby dystans całkowity, dystans podróży, czas podróży, średnia prędkość. A jakie lepiej szukać przewodowe czy bezprzewodowe ??
sosna119 Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Sigma 1009 spełnia wymagania i nie kosztuje zbyt wiele. Niezawodny i działa bardzo dobrze. Jeśli chcesz mieć święty spokój to kup przewodowy. Tematów takich było już duuużo...
micferrari Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Zgadzam się również z sosna119. Sam posiadam ten licznik i jest bardzo dobry żadnych problemów .
mklos1 Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Milion tematów już było. Szukarka twoim przyjacielem.
lukaszooo Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Sigma, fakt dobre bo niemieckie. pożyczyłem od ojca rower i muszę przyznać, że się fajnie sprawuje. ale ja na swoim mam założony Bion i muszę powiedzieć, że licznik niczego sobie. 12 podstawowych funkcji, podświetlana tarczka, i nawet fajny design. Ojciec ma Sigmę 1009, ale w porównaniu do mojego Biona wydaje mi się trochę duża jak telewizor;p a nie ma różnicy w wielkości wyświetlanych cyfr. ...no i cena
Vidoq Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Potwierdzam. Sigma ma b.dobre liczniki i w szerokim wyborze. Gdybyś się zdecydował polecam sklep progres-sport z Warszawy. Mają dobre ceny i dbają o klienta. Tak sklep jak i Sigma w razie problemów nie zostawiają klienta samego. Wiem, bo swój kupiłem z "małą" wadą. Sensor nie działał tak płynnie jak powinien. Reklamacja załatwiona wzorowo. A jaki licznik? Podaj cenę i powiedz trochę więcej na temat jak i gdzie jeździsz.
lukaszooo Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 różnice w jakościach między producentami powoli się już chyba wyrównują, jeśli chodzi o liczniki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.