Skocz do zawartości

[Licznik] Jaki licznik kupić do roweru ?

Peter1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Zależy jakie funkcje Ci są potrzebne. Ważna jest oczywiście jakość, dlatego zainteresuj się licznikami Sigmy, gdyż dobrą jakość oferują.

Napisano

dużych funckcji nie potrzebuje, byle byłby dystans całkowity, dystans podróży, czas podróży, średnia prędkość.

A jakie lepiej szukać przewodowe czy bezprzewodowe ??

Napisano

Sigma 1009 spełnia wymagania i nie kosztuje zbyt wiele. Niezawodny i działa bardzo dobrze.

Jeśli chcesz mieć święty spokój to kup przewodowy.

Tematów takich było już duuużo...

Napisano

Sigma, fakt dobre bo niemieckie. pożyczyłem od ojca rower i muszę przyznać, że się fajnie sprawuje. ale ja na swoim mam założony Bion i muszę powiedzieć, że licznik niczego sobie. 12 podstawowych funkcji, podświetlana tarczka, i nawet fajny design. Ojciec ma Sigmę 1009, ale w porównaniu do mojego Biona wydaje mi się trochę duża jak telewizor;p a nie ma różnicy w wielkości wyświetlanych cyfr.

...no i cena

Napisano

Potwierdzam. Sigma ma b.dobre liczniki i w szerokim wyborze. Gdybyś się zdecydował polecam sklep progres-sport z Warszawy. Mają dobre ceny i dbają o klienta.

Tak sklep jak i Sigma w razie problemów nie zostawiają klienta samego.

Wiem, bo swój kupiłem z "małą" wadą. Sensor nie działał tak płynnie jak powinien. Reklamacja załatwiona wzorowo.

A jaki licznik? Podaj cenę i powiedz trochę więcej na temat jak i gdzie jeździsz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...