Skocz do zawartości

[problem z driverem] łożyska z drivera wychodza...

jakfaskaf

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam taki problem ze łożyska w driverze piasty dartmoor k-drive wychodzą ciągle i haczą o korpus i robi się fixed gear :( doradźcie mi proszę co mam zrobić zęby przestały wychodzić bo robi się tak coraz częściej. linia łańcucha jest idealna

• Mod Team
Napisano

Jak wychodzą ? wypadają ? skoro tak to są za luzne czyli gniazdo sie lekko wyrobiło ... zapodaj jakies fotki. Wyrobione gniazdo pasowało by np pomalować kilka warstw lakierem i poczekać aż wyschnie i nabić łożysko.

Napisano

Jak wychodzą ? wypadają ? skoro tak to są za luzne czyli gniazdo sie lekko wyrobiło ... zapodaj jakies fotki. Wyrobione gniazdo pasowało by np pomalować kilka warstw lakierem i poczekać aż wyschnie i nabić łożysko.

nie wypadaja normalnie sie trzymaja ale jak pojezdze 3 dni to troszeczke wyjda z drivera no i wchodzi on do korpusu piasty i chaczy o uszczelke i robi sie fix a jak pomaluje to ok. ile warstw?

• Mod Team
Napisano

skoro łozysko sie wysuwa ... nic tam krzywo nie jest przypakiem ?? Ile warstw ... a ja wiem no ze 2, 3 byle nie za dużo bo będzie sie ciężko kręciło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...