Piczek Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Witam , mam pytanie ktory z mtb dirt / street jest lepszy? Ten z przerzutkami czy bez? Nie znam sie na rowerach ale mam zamiar kupic tak owy rower. Nie mam zamiaru robic na nim duzych ewolucjii poniewaz mam chora krew i nie moge az tak bardzo sie obijac , ale jak juz jezdze to troche ostrzej i czasem lubie poskakac. Ktory rower mi doradzacie ten z przerzutkami czy bez do takiej jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Musisz się określić mniej więcej co chcesz robić, jeśli jakieś hopki w lesie to przerzutki się przydadzą, ale jeśli skatepark czy dirtpark gdzieś w mieście to przerzutki niepotrzebnie ważą a do tego uszkodzić je podczas ewolucji to żaden problem, o łańcuch też trzeba dbać bardziej przy napędzie wielorzędowym. Nie siedzę w temacie zupełnie bo sam się szykuje na pierwszy sprzęt ale to taka oczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Rower z przerzutkami będzie bardziej uniwersalny. Ja bym zaczynał od takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Zależy co z rowerem robisz, jak rzucasz non stop po skateparku czy hopach do dirtu to powodzenia z przerzutkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.