SEERQ Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Witam, planuję zakup ramy Kross SFX 500, niestety osoba, która takową ramę sprzedaje nie posiada do niej dampera. Szukałem na Allegro takowego dampera(Kind Shock 291), lecz nic nie udało mi się znaleźć. Może macie jakieś sklepy internetowe gdzie mógłbym takowy damper zamówić, a może znacie jakieś inne dampery do tej ramy w cenie do około 100 zł ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bop3 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Mam na zbyciu takowy, długość montażowa 165mm, lecz nie wcześniej niż 23, 24 lipca mógłbym wysłać. Jestem do tej powy poza Warszawą a tam właśnie został. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEERQ Napisano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 A w jakiej cenie mniej więcej ? Czekam też na dalsze "propozycje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEERQ Napisano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.