kemot1974 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 witam, chcę wymienic aktualne tarcze hamulcowe na SHIMANO SLX w technologi ICE TECH. Hamulce mam DEORE BR-M 596. Znajomy ze sklepu gorąco poleca te tarcze ( szybkie chłodzenie). Czy ktoś z forumowiczów śmigał z tymi tarczam i może mi powiedzieć czy te zestawienie będzie pasowało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Ja aktualnie śmigam na XT IceTech 180. I powiem Ci, że tarcza super. Nie ma mowy o grzaniu się tarczy. A twoje zestawienie SLX IceTech + M596 jak najbardziej będzie pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 dzięki za odpowiedź, własnie dzisiaj odebrałem, zamontuję i sprawdzimy Ja aktualnie śmigam na XT IceTech 180. I powiem Ci, że tarcza super. Nie ma mowy o grzaniu się tarczy. A twoje zestawienie SLX IceTech + M596 jak najbardziej będzie pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.