tfaruk Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Witam, Poszukuje jakiegoś dobrego, sprawdzonego i taniego serwisu w Gdańsku, ew. okolicach. Chcę oddać koło do zaplotu, a po doświadczeniach z "serwisem" na ul. Chłopskiej wolę nie ryzykować i udać się do jakiegoś sprawdzonego punktu. Znalazłem na forum podobny temat, ale stworzony trzy lata temu, a przez ten czas wiele mogło się zmienić i do tego zamknięty, więc nie mogę pobawić się w archeologa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Pan Tysarczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikavior Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 DreRowery Gdynia drerowery . pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dasaj Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 "Rowerek" w Sopocie koło Almy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.