pawel13 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Mam problem mianowicie od dłuższego czasu chcę wymienić mój XCT na coś lepszego miałem na mysli epicona w cenie 650 zł lecz zauwazyłem ostatni axona. lecz w cenie axona są już lepsze amortyzatory jak rock shock i to jest własnie mój dylemat czy epicon czy dozbierać jeszcze trochę i coś mnie zachwyci ? Nie chce używki. Rura 1 1/8 hamulce tarczowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Mam problem mianowicie od dłuższego czasu chcę wymienić mój XCT na coś lepszego miałem na mysli epicona w cenie 650 zł lecz zauwazyłem ostatni axona. lecz w cenie axona są już lepsze amortyzatory jak rock shock i to jest własnie mój dylemat czy epicon czy dozbierać jeszcze trochę i coś mnie zachwyci ? Nie chce używki. Rura 1 1/8 hamulce tarczowe. Podaj resztę roweru. Epicon to całkiem dobry amor, coś lepszego będzie kosztować już grubo ponad 1000zł. Nie wiem czy jest sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel13 Napisano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 a po co reszta jak byś zobaczył mam rower w zdjęciach kross hexagon v6 z 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 a po co reszta jak byś zobaczył mam rower w zdjęciach kross hexagon v6 z 2011 Nie obraź się, ale dla hexagona coś lepszego od epicona to sztuka dla sztuki. Pewnie raidon air nawet starczył by spokojnie Lepiej jak już na coś wydać to nieco np na napęd Swoją drogą nawet fajne ma malowanie Bardzo fajny wizualnie rowerek ale sprzętowo to już tak se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Amortyzatory w tej klasie cenowej były już szeroko omawiane na Forum. Proszę skorzystać z wyszukiwarki. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.