Skocz do zawartości

[Bielsko-Biała] bbRiderZ - Wypady rowerowe i wspólne trenowanie.

piaseq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tutaj będzie można przeczytać co knujemy. Postanowiłem poeksperymentować na forum. Jeśli będzie zainteresowanie to oczywiście temat będzie rozwijany.

Tak więc jutro (08.07.2012) pierwsza trasa z Bielska na Leskowiec i z powrotem. Gdyby ktoś nie miał pomysłu na niedzielę a jest na siłach to zapraszam.

Wyjazd o 8:30 z przystanku na ul. Dmowskiego:

maps.google.com/​maps?saddr=49.821175%2C19.05258​1&hl=pl&sll=49.82108%2C19.0527​47&sspn=0.000697%2C0.001434&t=​h&mra=mift&mrsp=0&sz=20&z=20

Trasa przez Kozy, Czaniec, Andrychów, Rzyki na Leskowiec i powrót szlakiem przez Kocierz, Żar, Przegibek do Bielska.

Napisano

Tutaj będzie można przeczytać co knujemy. Postanowiłem poeksperymentować na forum. Jeśli będzie zainteresowanie to oczywiście temat będzie rozwijany.

Tak więc jutro (08.07.2012) pierwsza trasa z Bielska na Leskowiec i z powrotem. Gdyby ktoś nie miał pomysłu na niedzielę a jest na siłach to zapraszam.

Wyjazd o 8:30 z przystanku na ul. Dmowskiego:

maps.google.com/​maps?saddr=49.821175%2C19.05258​1&hl=pl&sll=49.82108%2C19.0527​47&sspn=0.000697%2C0.001434&t=​h&mra=mift&mrsp=0&sz=20&z=20

Trasa przez Kozy, Czaniec, Andrychów, Rzyki na Leskowiec i powrót szlakiem przez Kocierz, Żar, Przegibek do Bielska.

Gdybym to zauważył pare godzin wcześniej to pewnie pojechałbym. Może następnym razem:)

• 2 tygodnie później...
Napisano

W najbliższą niedzielę organizujemy wypad na trasę 2 etapu tegorocznego MTB Trophy. Około 70km kręcenia z czego większość w terenie. Wjedziemy na Javorovy Wierch oraz Ostry. Obiad w schronisku pod Ostrym. Trzeba mieć trochę koron czeskich. Polewka czosnkowa około 45KC z tego co pamiętam.

Szczegóły tutaj:

https://www.facebook.com/events/363231923749531/

• 4 tygodnie później...
Napisano

W najbliższą niedzielę organizujemy wypad na trasę 2 etapu tegorocznego MTB Trophy. Około 70km kręcenia z czego większość w terenie. Wjedziemy na Javorovy Wierch oraz Ostry. Obiad w schronisku pod Ostrym. Trzeba mieć trochę koron czeskich. Polewka czosnkowa około 45KC z tego co pamiętam.

Szczegóły tutaj:

Update Your Browser | Facebook

Kogóż to moje umęczone oczęta widzą? Pozdrawiam kolegę, z którym przed chwilą rozmawiałem n.t napędów 7- i 8- rzędowych ;) Uprzedzam, koledzy mają dość ciężkie kopyto. Średnia nie spada raczej poniżej 27-28 km/h

Pozdrawiam, M.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Uprzedzam, koledzy mają dość ciężkie kopyto. Średnia nie spada raczej poniżej 27-28 km/h.

|

Chyba z wyasfaltowanej przepaści...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...