Skocz do zawartości

[opony] Wybór opon na dłuższą wyprawę

beugeot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dokładniej: zastanawiam się nad konfiguracją ogumienia na wyprawę (ok 1000km) z sakwami, jazda głównie szosą (pewnie >90%), mam 2 Smart Samy Perf 2,1 obecnie w rowerze, Kendę Khan 1,75 w garażu, myślicie jest sens ją zakładać? i jeśli już to na tył tak? pierwszy raz jadę gdzieś z sakwami stąd wątpliwości;)

Jesli nie chesz zmieniac SS to zaloz je, a Kende Khan wez jako zapasowke i po problemie :P Pozdrower :)

Napisano

oj ale Kenda niezwijana :P

To na szyje i masz BLING :D zarcik taki :P to ja bym zostawil Schwalby a kenda niech w domku czeka :) PS Chyba żebyś dokupil jeszce jedna kende?

Napisano

Od dnia kiedy napisałeś pierwszy post w tym temacie przetestowalbys już wszystkie warianty, z sakwami, bez, w deszczu, w słońcu itp.

Napisano

Od dnia kiedy napisałeś pierwszy post w tym temacie przetestowalbys już wszystkie warianty, z sakwami, bez, w deszczu, w słońcu itp.

dzięki wielkie bardzo pomocna odpowiedź ;]

ale niestety chyba nie zdąrzę sprawdzić, jak mi się spisze Kenda pod sakwami na dłuższej trasie, stąd chciałbym poznać może jakieś opinie, czy warto jednego schwalba ss zmienić na kendę khan ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...