Oski88 Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 dokładniej: zastanawiam się nad konfiguracją ogumienia na wyprawę (ok 1000km) z sakwami, jazda głównie szosą (pewnie >90%), mam 2 Smart Samy Perf 2,1 obecnie w rowerze, Kendę Khan 1,75 w garażu, myślicie jest sens ją zakładać? i jeśli już to na tył tak? pierwszy raz jadę gdzieś z sakwami stąd wątpliwości;) Jesli nie chesz zmieniac SS to zaloz je, a Kende Khan wez jako zapasowke i po problemie Pozdrower
Oski88 Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 oj ale Kenda niezwijana To na szyje i masz BLING zarcik taki to ja bym zostawil Schwalby a kenda niech w domku czeka PS Chyba żebyś dokupil jeszce jedna kende?
CMIK Napisano 29 Sierpnia 2012 Napisano 29 Sierpnia 2012 Od dnia kiedy napisałeś pierwszy post w tym temacie przetestowalbys już wszystkie warianty, z sakwami, bez, w deszczu, w słońcu itp.
beugeot Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Napisano 29 Sierpnia 2012 Od dnia kiedy napisałeś pierwszy post w tym temacie przetestowalbys już wszystkie warianty, z sakwami, bez, w deszczu, w słońcu itp. dzięki wielkie bardzo pomocna odpowiedź ;] ale niestety chyba nie zdąrzę sprawdzić, jak mi się spisze Kenda pod sakwami na dłuższej trasie, stąd chciałbym poznać może jakieś opinie, czy warto jednego schwalba ss zmienić na kendę khan
beugeot Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Napisano 31 Sierpnia 2012 innymi słowy, czy Kenda Khan 1,75 zwykła da radę pod sakwami ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.