Mod Team Puklus Napisano 7 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Jak w temacie jaki jest sens produkować i sprzedawać linki zakończone po obu stronach ? http://i.imgur.com/9n3s8.jpg Może jestem staroświecki do manetki bym to założył jeszcze ale przepleść przez przerzutkę i pancerze to by był problem. Kto mnie oświeci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anys Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 odcina się 1 stronę w zależności od kompatybilności danej manetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 odcina się 1 stronę w zależności od kompatybilności danej manetki Który koniec odciąc do manetek Deore m510 i m530 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Jedna strona ma końcówkę taką jak w hamulcach a druga jak w przerzutce :teehee: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Jedna strona ma końcówkę taką jak w hamulcach a druga jak w przerzutce :teehee: Czyli obciąc ta koncowke okragła a walca zostawic ? Jedna strona ma końcówkę taką jak w hamulcach a druga jak w przerzutce :teehee: Czyli obciąc ta koncowke okragła a walca zostawic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 NA odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Wg mnie głupota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.