Żubr Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 aby było łatwiej je wbić? :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ja tak raczej robię, żeby najpierw ciut łatwiej weszły, a potem żeby nie było problemów przy wybijaniu misek, np. jak się zapieką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żubr Napisano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Już wbiłem, bez smarowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.