Skocz do zawartości

[plecak] author twister

KONAbiker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oto plecak, który zamierzam kupić

http://www.allegro.pl/item93658903_plecak_...odel_2006_.html

Jest to model na 2006 rok, ale mimo to mam nadzieję, że ktoś już go ma i może mi cos o nim powie. Więc czekam na wasze recenzje.

Czy watro go kupić? Jeżeli nie, to co polecicie do 100zł?

Miałem już jeden plecak authora i nie mam zastrzeżeń co do tej firmy, ale proszę bardzo, wypowiadajcie sie sami na jego temat.

Napisano

IMHO jest dość drogi, za mniejszą cenę ,możesz wyrwać podobny, albo lepszy, sam teraz szukam dobrego plecaka do 100, więc wiem. pocelam ci zajrzeć TU

no i jeszcze może oblukaj kellysa: plecaki

owocnych poszukiwań odpowiedniego nosidełka :)

pozdro600

Napisano

Authora nigdy już nie kupie miałem ostatnio plecak z tej firmy i to jedna wielka kupa. Podarł się i wygląda jak szmata. Po pierwszym sezonie rozpadł się koło głównego zamka a potem to już wszystko się podarło..... teraz mam F7 Biker i zobaczymy ile on wytrzyma .......

Napisano

No to nie wiem, albo Ty miałeś pecha i trafił ci się takiś trefny model, albo ja miałem farta z poprzednim plecakiem. Niestety zabiera mi go syn moich rodziców :) jego pierwotny właściciel i jestem zmuszony kupić sobie coś nowego. W tych F7 wogóle nie podoba mi sie kształt :P I z tego, co tam jest napisane, maja tez mała pojemność w porównaniu z authorem.

Napisano

Ja mam Bergsona (Urban 28). Noszę go codziennie do szkoły i zabieram na rower.

Trochę się pocą plecy przy dłuższych dystansach. Materiały są dobrej jakości, jeszcze nie udało mi się go podrzeć, nic się nie urwało, a noszę w nim sporo. Przy większych ciężarach dobrze sprawdza sie pas miednicowy, jest jeszcze piersiowy, ale go nie zapinałem... jeszcze.

2 duże kieszenie, dwie mniejsze.

Mogę go więc polecić z czystym sumieniem komuś kto szuka dobrego, solidnego plecaka na jednodniowe wycieczki, no chyba, że szukacie typowo rowerowych.

Napisano

No ja szukam typowo rowerowego. I zależy mi na tym, żeby miał H2O system. W zasadzie to już sobie kupiłem authora twistera w sklepie u siebie w mieście za 85zł (nawet na allegro jest drożej). Zobaczymy, jak się będzie spisywał :D

Gość czaros_t
Napisano

A ja mam ten model plecaka od zeszłego roku i bardzo sobie chwale :). Używałęm go prawie dzień w dzień - nawet jak nie jeździłęm na rowerku :) i naprawdę go polecam :)

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...