Skocz do zawartości

[koszyk] Jaki koszyk na bidon isostar 1l?

chrzanu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jaki polecacie koszyk na bidon isostar 1 litr? Poprzednio jezdzilem z mniejszym bidonem isostar ktory idealnei wchodzil w koszyk metalowy ktory posiada takie zagiecie aby bidon nie wypadl podczas jazdy. Litrowa wersja niestety nie lezy idealnie w koszyku przez to wlasnie zagiecie. Jaki koszyk polecacie pod ten bidon?

Napisano

to zagięcie pewnie jest plastikowe, zetnij je na plasko zeby nie przeszkadzalo, nie widzialem koszyka pod bidon 1L. a wszystkie Springi, i inne wymysły z tworzywa nie dadzą wg mnie rady, to jednak spora masa, na dziurach bezwładność spora...

Napisano

Koszyki z tworzyw możesz sobie odpuścić, bidon 1l ma tą samą średnicę co te mniejsze.

takie coś będzie go dobrze trzymało:

opt_133128852019065416251247392867.jpg Na zdjęciu jest kelly's ratio ale zapewne każdy podobny zadziała tak samo

Napisano

Taki jak na zdjeciu mam i moim zdaniem przeszkadza to zagiecie nad srubami. Zobacze jak sie trzyma podczas jazdy

Napisano

Podana wyżej modula cage ex topeak'a moim zdaniem bardzo kiepsko trzyma bidon, zdarzało mi się przy większych wertepach gubić z niego bidon (isostara ten 650ml)

Napisano

Dzisiaj pierwszy raz przetestowalem tek koszyk ze zdjecia z ktoregos posta ktory mam i jednak okazalo sie ze trzyba dobrze. Myslalem ze przez te zakrzywienie nie bedzie sie trzymal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...