ksawcio97 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Witam! Jestem zainteresowany tymi rowerami tylko teraz ktory. Jeszcze glownie po asfalcie i sciezkach rowerowych. Zadko jade w gory. I teraz jaki rozmiar ramy? Mam 172 cm i waze 46 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florek Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Unibike Fusion minimalnie lepszy. Aczkolwiek gigantycznych różnic nie ma. Rama raczej 19'', zwłaszcza jeśli 97 to Twój rocznik i jeszcze rośniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 A rama ktory rower ma lepsza? A ktorego bys wybral? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florek Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Ramy będą porównywalne. Przy takiej jeździe jak mówisz, nie będziesz widział żadnej różnicy. Generalnie ja bym brał Unibike. Minimalnie lepszy amortyzator, kilka drobnych detali na jego korzyść. Generalnie firmy takie jak Kelly's, Giant, Scott dają słabszy osprzęt w porównywalnych kwotach niż właśnie firmy typu Unibike, Kross. Ale jak wybierzesz Kelly's też powinieneś być zadowolony. Amortyzator co prawda słaby, bo też mam XCT i już wiem, że będę go wymieniał w pierwszej kolejności, ale XCM to też nie jest nie wiadomo jaki skok jakościowy. Obydwa mają dość przeciętne tarczówki mechaniczne. Na początek dadzą radę, z czasem możesz wymienić na jakieś hydrauliki. Także mówię - ja brałbym Fusion, ale jeśli np. Kelly's Ci się dużo bardziej podoba, to rób jak uważasz. Pozdrówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dzięki Kupie jednak tego unibike'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.