niezniszczalny Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Witam. W końcu zebrałem się w sonie by przedstawić swoje wozidło. bar plugs (korki do kierownicy) noname mod bottle cage (koszyk na bidon) Topeak Modula Cage EX bottom bracket (suport) Shimano BB-ES25 68x118mm brake front (hamulec przedni) Tektro 836AL brake ear (hamulec tylny) Tektro 836AL brake lever (klamka hamulcowa) Avid FR5 cables (pancerze i linki) Clarks cassette (kaseta) Shimano CS-HG40 11-32 8speed chain (łanńuch) Shimano CN-HG40 107 ogniw + spinaka SRAM crankset (korby) Shimano FC-M430 Octalink 44-32-22 175mm derlr front (przerzutka przednia) Shimano FD-M530 derlr rear (przerzutka tylna) MicroSHIFT RD-M64 long cage fork (widelec) SR Suntour XCM V3 HLO 100mm mod frame (rama) Kross Level A2 19" ALU 6061 grips (gripy) KCNC mod handlebar (kierownica) Kross 580x25,4mm headset (stery) VP-A41AC pedals (pedały) VP-196 rim tape (opaska) noname seat (siodło) San Marco Ponza Power seatpost (sztyca) Kross 300x27,2mm seatpost clamp (zacisk sztycy) PRO imbus 31,8mm shifters (manetki) Shimano SL-M410 skewers (zaciski koł) A2Z QR Cr-Mo spacers (podkładki pod mostek) Neco 2x10mm starnut (gwiazdka) noname stem (mostek) Ritchey Comp 100x25,4mm mod tire front (opona przednia) Continental Race King 2,2 drutowana tire rear (opona tylna) Continental Race King 2,2 drutowana top cap (top cap) Neco mod tubes (dętki) Schwalbe AV13 wheel front (koło przednie) obręcz Kross R, szprychy CN spoke 36szt, piasta Joy Tech JY751SB wheel rear (koło tylne) obręcz Kross R, szprychy CN spoke 36szt, piasta Joy Tech 802SB misc (inne) -torba podsiodłowa Crivit Sports -osłona neoprenowa Kross -licznik bezprzewodowy MacTronic BMP-13wl mod -pompka SKS Piccolo Na ten sezon przeróbki zakończone, a w przyszłym może 29er ; ) Czekam na opinie i chętnie odpowiem na pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezniszczalny Napisano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Tydzień mnie nie było i brak wpisów. Czekam na opinie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oii Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 To może ja zacznę od pytania, czemu pedały z noskami a nie SPD? Rower super, zwłaszcza amotyzator 'homemade'. Ważyłeś go może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soviec Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 No, rowerek super. Ile wyniosło Cię ogółem ten projekt? Brak spd, prosii się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezniszczalny Napisano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Noski to porażka. Po dwóch jazdach zostały zdjęte. A na przyszły sezon na przyjdą 520tki. Amorek ważyłem - wagę podam wieczorem bo gdzieś na warsztacie mam zapisane. Za rower w na początku zeszłego roku dałem 1500zł, a za części na początku tego sezonu ok 600zł więc za 2100zł mam rower w którym wszystko mi się podoba i na nic nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz111 Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Jak ci działa ten xcm air? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
niezniszczalny
Witam. W końcu zebrałem się w sonie by przedstawić swoje wozidło.
bar plugs (korki do kierownicy) noname mod
bottle cage (koszyk na bidon) Topeak Modula Cage EX
bottom bracket (suport) Shimano BB-ES25 68x118mm
brake front (hamulec przedni) Tektro 836AL
brake ear (hamulec tylny) Tektro 836AL
brake lever (klamka hamulcowa) Avid FR5
cables (pancerze i linki) Clarks
cassette (kaseta) Shimano CS-HG40 11-32 8speed
chain (łanńuch) Shimano CN-HG40 107 ogniw + spinaka SRAM
crankset (korby) Shimano FC-M430 Octalink 44-32-22 175mm
derlr front (przerzutka przednia) Shimano FD-M530
derlr rear (przerzutka tylna) MicroSHIFT RD-M64 long cage
fork (widelec) SR Suntour XCM V3 HLO 100mm mod
frame (rama) Kross Level A2 19" ALU 6061
grips (gripy) KCNC mod
handlebar (kierownica) Kross 580x25,4mm
headset (stery) VP-A41AC
pedals (pedały) VP-196
rim tape (opaska) noname
seat (siodło) San Marco Ponza Power
seatpost (sztyca) Kross 300x27,2mm
seatpost clamp (zacisk sztycy) PRO imbus 31,8mm
shifters (manetki) Shimano SL-M410
skewers (zaciski koł) A2Z QR Cr-Mo
spacers (podkładki pod mostek) Neco 2x10mm
starnut (gwiazdka) noname
stem (mostek) Ritchey Comp 100x25,4mm mod
tire front (opona przednia) Continental Race King 2,2 drutowana
tire rear (opona tylna) Continental Race King 2,2 drutowana
top cap (top cap) Neco mod
tubes (dętki) Schwalbe AV13
wheel front (koło przednie) obręcz Kross R, szprychy CN spoke 36szt, piasta Joy Tech JY751SB
wheel rear (koło tylne) obręcz Kross R, szprychy CN spoke 36szt, piasta Joy Tech 802SB
misc (inne)
-torba podsiodłowa Crivit Sports
-osłona neoprenowa Kross
-licznik bezprzewodowy MacTronic BMP-13wl mod
-pompka SKS Piccolo
Na ten sezon przeróbki zakończone, a w przyszłym może 29er ; )
Czekam na opinie i chętnie odpowiem na pytania.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.