Skocz do zawartości

[Rower szosowy] Warty swoich pieniędzy?

Mariuszak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poniżej Ultregi tego roweru nie opłaca się brać.No ewentualnie 105 da się przepłakać.Wtedy warto brać bo jaki sens do roweru na kołach, dobrych kołach Mavica i ważącego 6,5kg osprzęt tiagra wdg mnie nawet 105 tu nie pasuje.

Napisano

dziwna aukcja. Na zdjęciu wysokie koła carbon, w opisie Mavic Aksium, opony na zdjęciu vittoria, w opisie schwalbe, jaka tam jest grupa tak naprawdę nie wiadomo...

Napisano

Ta aukcja jest z tym rowerem na tiagrze, miałeś tam niżej wycenę z danym osprzętem.Opis też prawda ja patrzyłem na obrazek ; d Potem spojrzałem na ceny z danym osprzętem.na pewno z takim osprzętem jak na aukcji to bez sens.Jakbym kupował rower za tyle pieniędzy to chciałbym go zobaczyć jednak na początek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.