Dragonfly Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 Oto mój kolejny pomysł na rower. rama- Radon QLT Race Team amortyzator- RS Reba sl damper- fox rp 23 koła- Bontrager Rhythm Comp korba- Xt,blaty Race Face przerz. przód- Xt przerz. tył- Xtr manetki- Xt hamulce- Avid BB7 klamki- Xt kaseta- X7 sztyca- Race Face Deus XC kierownica- Roox DBS Crosscomp mostek- Kbix pro race siodło- Bontrager Race Lite opony- Schwalbe Rocket Ron Wkrótce zmienie kierownicę i mostek na Syntace lub Race Face.Komentarze mile widziane Jeszcze tylko napiszcie jak tu dodać fotkę,bo jakoś nie mogę znaleźć
Dragonfly Napisano 7 Lipca 2012 Autor Napisano 7 Lipca 2012 http://kolektyw.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,rower-uzytkownika-1165-1551 tu jest fotka .
Mihauok Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 No no , bardzo ciekawy rowerek, i do tego ta masa lzejszy od mojego ht xD
Dragonfly Napisano 12 Lipca 2012 Autor Napisano 12 Lipca 2012 Ile Cię kosztował? Bardzo trudno to określić.Większośc cześci jest z poprzedniego roweru.Wymieniłem ramę co pociągnęło za sobą drobne zmiany.Musiałem kupić sztycę i przednią przerzutkę,a przy okazji wymieniłem napęd.Dużo cześci kupiłem okazyjnie na niemieckim ebayu.Rama jest troszkę krótsza niż poprzednia więc trzeba było wymienić mostek na dłuższy(leży i czeka na kierownicę ). W rowerach ciągle coś zmieniam więc nie jestem w stanie podać kwoty.
Pytanie
Dragonfly
Oto mój kolejny pomysł na rower.
rama- Radon QLT Race Team
amortyzator- RS Reba sl
damper- fox rp 23
koła- Bontrager Rhythm Comp
korba- Xt,blaty Race Face
przerz. przód- Xt
przerz. tył- Xtr
manetki- Xt
hamulce- Avid BB7
klamki- Xt
kaseta- X7
sztyca- Race Face Deus XC
kierownica- Roox DBS Crosscomp
mostek- Kbix pro race
siodło- Bontrager Race Lite
opony- Schwalbe Rocket Ron
Wkrótce zmienie kierownicę i mostek na Syntace lub Race Face.Komentarze mile widziane
Jeszcze tylko napiszcie jak tu dodać fotkę,bo jakoś nie mogę znaleźć
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.