Dragonfly Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Oto mój kolejny pomysł na rower. rama- Radon QLT Race Team amortyzator- RS Reba sl damper- fox rp 23 koła- Bontrager Rhythm Comp korba- Xt,blaty Race Face przerz. przód- Xt przerz. tył- Xtr manetki- Xt hamulce- Avid BB7 klamki- Xt kaseta- X7 sztyca- Race Face Deus XC kierownica- Roox DBS Crosscomp mostek- Kbix pro race siodło- Bontrager Race Lite opony- Schwalbe Rocket Ron Wkrótce zmienie kierownicę i mostek na Syntace lub Race Face.Komentarze mile widziane Jeszcze tylko napiszcie jak tu dodać fotkę,bo jakoś nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonfly Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 http://kolektyw.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,rower-uzytkownika-1165-1551 tu jest fotka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihauok Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 No no , bardzo ciekawy rowerek, i do tego ta masa lzejszy od mojego ht xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soviec Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ile Cię kosztował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonfly Napisano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ile Cię kosztował? Bardzo trudno to określić.Większośc cześci jest z poprzedniego roweru.Wymieniłem ramę co pociągnęło za sobą drobne zmiany.Musiałem kupić sztycę i przednią przerzutkę,a przy okazji wymieniłem napęd.Dużo cześci kupiłem okazyjnie na niemieckim ebayu.Rama jest troszkę krótsza niż poprzednia więc trzeba było wymienić mostek na dłuższy(leży i czeka na kierownicę ). W rowerach ciągle coś zmieniam więc nie jestem w stanie podać kwoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Dragonfly
Oto mój kolejny pomysł na rower.
rama- Radon QLT Race Team
amortyzator- RS Reba sl
damper- fox rp 23
koła- Bontrager Rhythm Comp
korba- Xt,blaty Race Face
przerz. przód- Xt
przerz. tył- Xtr
manetki- Xt
hamulce- Avid BB7
klamki- Xt
kaseta- X7
sztyca- Race Face Deus XC
kierownica- Roox DBS Crosscomp
mostek- Kbix pro race
siodło- Bontrager Race Lite
opony- Schwalbe Rocket Ron
Wkrótce zmienie kierownicę i mostek na Syntace lub Race Face.Komentarze mile widziane
Jeszcze tylko napiszcie jak tu dodać fotkę,bo jakoś nie mogę znaleźć
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.