kaapeo Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Muszę wymienić stery, robię to w sumie pierwszy raz i nie wiem jakie idą do mojej ramy stery, wydaje mi się że zintegrowane obecnie mam jakies accenta aheadset chyba (Accent ahead zintegrowane AC-N.11 1-1/8") chce się tylko upewnić, czy na pewno dobrze mi się wydaję ? No i jakie byście polecili stery do 82 zł z przesyłką - tyle mi zostało z ostatnich zakupów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 6 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Półzintegrowane, widać nabite miski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Ok dzięki, a jeszcze pytanie jakie polecasz stery kupić na maszynowych ? Jak napisałem wyżej mam na wydane 80-90 zł z przesyłką najlepiej do tej kwoty. Ewentualnie poczekam trochę u bym kupił np te.. http://allegro.pl/hs91-stery-aest-polzintegrowane-lekkie-wytrzymale-i2445497351.html dobre by były ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Jezeli zależy ci na kolorku to kiepskio ... Jezeli nie to weż Accent Airplane http://www.velo.com.pl/produkty/?m=1&id=195 Na alledrogo są od 75 zeta Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Tylko, że te co podałeś są zintegrowane a mi podobno trzeba pół zintegrowane jak to wyżej pisał michu Niekoniecznie na kolorku, w sumie chcę coś tańszego i dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Te Airplane są pół-zintegrowane, częsty błąd w opisie. Leciutkie, nieźle uszczelnione i tanie. Bardzo dobry wybór. Możesz rozważyć jeszcze VP A45AC, ale te są droższe i cięższe. W przypadku zintegowanych dostajesz tylko dolną bieżnię, dwa łożyska, pokrywę sterów i ewentualnie top cap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Te które polecam są półzintegorwane ... błąd w opisie ... przykre ale prawdziwe . Inna sprawa ... jak nabijesz w rame miski sterów półzintegrowanych to po tym zabiegu tak właściwie masz główke ramy na stery zintegrowane ... Potem wystarczy kupować stery zintegrowane i wymieniać same łożyska ... zgodne co do oznaczeń z poprzednimi Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Tak więc ostatecznie te stery będą do mojej ramy pasować na pewno tak ? http://allegro.pl/1-1-8-stery-zintegrowane-accent-airplane-lozyska-i2451603241.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Jeżeli twoja rama jest na stery półzintegrowane ... a na to wygląda że tak .... To tak te stery będą OK Mam te te Accenty na swoim Reactionie ... jedno co mi sie bardzo podoba w tych sterach to dolna bieżnia bez problemu się jo demontuje . Generalnei nic im nie dolega, w sumie maja tylko 1200 km za sobą więc nic dziwnego ze nic im nie ma no ale zawsze i podoba mi sie ich kapsel pasi mi do ramy No i generalnie bardzo lubie Accenta ... mają fajne elementy o fajnej jakości, fajnej cenie i fajnej wadze Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grochu Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 No i generalnie bardzo lubie Accenta ... mają fajne elementy o fajnej jakości, fajnej cenie i fajnej wadze Pozdro potwierzdam, swego czasu wybieralem budzetowy mostek oraz sztyce i bardzo pozytywnie sie zdziwilem gdy trafilem na lekkie, tanie i dobre czesci accenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Wiem wiem, sam mam mostek accenta avio i sztycę i jestem zadowolony Ok temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.