Skocz do zawartości

[opony] pomoc w doborze do merida d40

lexusss2012

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Napisano

Szczerze mówiąc ciężko mi to określić.

Podczas jazdy widać że koło nie toczy się prosto a jedynie widać że ósemeczka się stworzyła. Możesz mi wytłumaczyć jak określić krzywe centra lub obręcze?

Napisano

Szczerze to ja rzeczywiście nagniatasz 80% to nie wiem po co Ci takie terenowe kapcie?

Rozglądał bym się na jakimiś semi slickami ale jak już nawijamy o tych kapciach to dożucił bym jesczc kendę karmę, wersja kevlarowa bardzo lekka o ok 480g wagi, małe opory toczenia i bardzo dobre właściwości terenowe no i tanie bo za 110- 115złmasz komplet.

Napisano

Szczerze to ja rzeczywiście nagniatasz 80% to nie wiem po co Ci takie terenowe kapcie?

Rozglądał bym się na jakimiś semi slickami ale jak już nawijamy o tych kapciach to dożucił bym jesczc kendę karmę, wersja kevlarowa bardzo lekka o ok 480g wagi, małe opory toczenia i bardzo dobre właściwości terenowe no i tanie bo za 110- 115złmasz komplet.

Oponki mam już zakupione i założone, ale teraz zależy mi najbardziej na wymianie koła ze względu na te osemke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...