boobookowski Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Witam, pytanie jak w temacie, gdzie można kupić w Warszawie kaski firmy Catlike? (model vacuum lub wisper). Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Na allegro jakiś gościu z Wawy sprzedawał ten kask. Nie wiem co ty w tych kaskach widzisz bo dla mnie są brzydkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 WERTYKAL s.c. ul. Śląska 116 32-080 Zabierzów Catlike - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 WERTYKAL s.c. ul. Śląska 116 32-080 Zabierzów Catlike - A od kiedy Zabierzów leży w Wawie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Gościu z Warszawy już go sprzedał... Szukałem kiedyś ale w stolicy na 90% nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Najlepiej zamówić w necie ale jak nie będzie pasować to będziesz dwie przesyłki w plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boobookowski Napisano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Na allegro jakiś gościu z Wawy sprzedawał ten kask. Nie wiem co ty w tych kaskach widzisz bo dla mnie są brzydkie @ all: dzięki za informacje. @ kubatrix: "Nie wiem co ty w tych kaskach widzisz bo dla mnie są brzydkie ". Główną zaletą tych kasków jest super wentulacja i stosunkowo niska masa. Myslałem jeszcze nad kaskiem Spiuk Daggon, ale jego dostępność w Warszawie jest bardzo podobna do kasków Catlike, czyli praktycznie zerowa. Jeszcze raz dzięki za pomoc, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.