boobookowski Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 Witam, pytanie jak w temacie, gdzie można kupić w Warszawie kaski firmy Catlike? (model vacuum lub wisper). Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Łukasz.
KUBATRIX Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Na allegro jakiś gościu z Wawy sprzedawał ten kask. Nie wiem co ty w tych kaskach widzisz bo dla mnie są brzydkie
Gromosmok Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 WERTYKAL s.c. ul. Śląska 116 32-080 Zabierzów Catlike -
KUBATRIX Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 WERTYKAL s.c. ul. Śląska 116 32-080 Zabierzów Catlike - A od kiedy Zabierzów leży w Wawie ??
ukaniex Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Gościu z Warszawy już go sprzedał... Szukałem kiedyś ale w stolicy na 90% nie znajdziesz.
KUBATRIX Napisano 9 Lipca 2012 Napisano 9 Lipca 2012 Najlepiej zamówić w necie ale jak nie będzie pasować to będziesz dwie przesyłki w plecy
boobookowski Napisano 16 Lipca 2012 Autor Napisano 16 Lipca 2012 Na allegro jakiś gościu z Wawy sprzedawał ten kask. Nie wiem co ty w tych kaskach widzisz bo dla mnie są brzydkie @ all: dzięki za informacje. @ kubatrix: "Nie wiem co ty w tych kaskach widzisz bo dla mnie są brzydkie ". Główną zaletą tych kasków jest super wentulacja i stosunkowo niska masa. Myslałem jeszcze nad kaskiem Spiuk Daggon, ale jego dostępność w Warszawie jest bardzo podobna do kasków Catlike, czyli praktycznie zerowa. Jeszcze raz dzięki za pomoc, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.