michals051 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam , czym moge zastąpić wkładke do hamulca rowerowego tak aby sie on nie zapowietrzył , miałem taką podkłądke ale mi sie zgubiła . Prosze o pomoc !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 eeeeeee... Czy tylko ja kompletnie nie wiem o co chodzi? Pokaż może na fotce co to za podkładka i gdzie się ją wsadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Oj no zapewne chodzi o to czerwone cuś co wsadza się między klocki tarczowe przy zdjętym kole, by przypadkowo nie zapowietrzyć hamulca przez naciśnięcie klamki.. Jeśli jest Ci to niezbędnie konieczne - to ja brałem złotówkę i wkładałem ją w zagiętą kartkę papieru do drukarki. Takie cuś mocowałem w zacisku i gra gitara. Ale to jedynie przy transporcie np w aucie przy zdjętych kołach. W innym wypadku - zbędny gadżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Kilkakrotnie złożona kartka. Wsuwam tak aby się nie przesuwała i można dętkę wymienić bez strachu, czy nawet transportować sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michals051 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 A Możecie powiedzieć jak ten pomarańczowy czy to czerwony sie nazywa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 http://www.bikerumor.com/wp-content/uploads/2010/06/sram-avid-xx-world-cup-brakes02.jpg chodzi ci o to czewone ?? Jak tak możesz użyć czegokolwiek nawet zwiniętej kartki papieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ja wciskałem między klocki połamaną płytę CD (poległa przy otwieraniu browara więc nie było szkoda). 3 - 4 kawałki i dawało radę i pozwalało nawet nieco rozepchnąć klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.