Skocz do zawartości

[akcesoria] pompka bidon z mocowaniem i torba na ramę

trime

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie

Szukam kilku produktów dobrze by było jak by wszystkie w 1 sklepie czy to na allegro były:

- pompki raczej typu uniwersalnego a przynajmniej SV o ile dobrze się dowiedziałem.

- jakiegoś niedrogiego mocowania z bidonem i tu pojawi się pytanie czy nie lepiej brać bidon z zatyczką na ustnik

- torbę na ramę taką, która nie będzie przeszkadzać za bardzo podczas jazdy zmieści pompkę i kilka innych rzeczy. Dobrze by było jak by miała 2 kieszenie bym mógł telefon schować nie bojąc się, że będę mieć cały porysowany.

- fajnie by było jak by w sklepie również był zestaw łatek by ewentualnie załatać przebitą dętkę

Napisano

Z tego co odrazu mi się przypomniało po moich zakupach multitoola, pompki i sakwy to luknij na www.szumgum.com przed chwila popatrzylem to maja tam wszystko co ciebie interesuje. Pompke ja bym brał raczej jesli tam to Topeak. Koszyki też są tańsze i droższe, bidon też lepiej z zatyczką mają Isostar 650ml bodajże, torebki też są i łatki które znajdziesz w zakładce dętki.

Ja kupowałem tam jakiś czas temu te rzeczy co wymieniłem na początku, wszystko bardzo szybko sprawnie i bez problemów, chyba na drugi dzień już kurier był.

Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk

Pompke możesz kupić z mocowaniem pod koszyk bidonu i nie będzie trzeba jej do torby wkładać.

Ja mam Topeak Race Rocket HP i super, ale nie musisz takiej drogiej brać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...