dominobb Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Który z tych rowerów wybrać? Jeżdżę po trasach górskich, ale nie katuję roweru. Nie są to jakieś wjazdy terenowe czy zjazdy z dużą prędkością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmariano Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Oba są podobnej klasy, choć Merida TFS-100 ma ciut lepszy osprzęt. To mój typ. Z tym że ta merida jest pod V-ki i pod tarczowe, więc sprecyzuj jaki model konkretnie Cię interesyje jakimiś linkami. Będzie łatwiej coś konkretnie dowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominobb Napisano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Oba są podobnej klasy, choć Merida TFS-100 ma ciut lepszy osprzęt. To mój typ. Z tym że ta merida jest pod V-ki i pod tarczowe, więc sprecyzuj jaki model konkretnie Cię interesyje jakimiś linkami. Będzie łatwiej coś konkretnie dowadzić. Linki: Merida na V-brake: koral.bielsko.pl - rowery,czÄĹci,akcesoria,serwis. ROWER MERIDA MATTS TFS 100-V ROZ.18' WHITE 2012 Scott: koral.bielsko.pl - rowery,czÄĹci,akcesoria,serwis. ROWER SCOTT ASPECT 50 BLACK/RED ROZ.M 2012 Zastanawiam się jeszcze nad tymi dwoma rowerami: Kross Level A6 V-Brake: http://rowery.shop.pl/view/611/ Kellys Salamander: http://rowery.shop.pl/view/848/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmariano Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Z tych co podałeś to Kross teraz ma najlepszy osprzęt, ale geometria ramy nie każdemu przypadnie do gustu, ponieważ główka jest bardzo wysoko. Przynajmniej jak dla mnie. Ale te rowery, co się tyczy wyboru ustawiłbym w takiej kolejniści: Kross, Kellys, Merida, Scott. Ramy są na podobnym poziomie, decydujący jest wybór osprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.