szaszko Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Mam w planach na dniach zaczac pedalowac w okolicach szczecina (najwyzsza pora wrocic do formy) jesli jestescie chetni na wspolne wypady ... piszcie jestem otwarty na wszelkie pomysly pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Bardzo chętnie, tylko że chwilowo jestem chory i trochę w szkole męczą, ale w weekendy zawsze, i za tydzień mamy środa-czwartek-piątek rekolekcje więc wolne, a potem w święta też . W jakich okolicach jeździsz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 No ja też móglbym się w czasie rekolekcji przyłączyć. Też mam środa-czwartek-piątek. Ja smigam w ouszczy wkrzańskiej, głębokie. TY tomasz z tego co kojarzę chyba w bukowej nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Tak, po bukowej a na nieszczęście wszyscy inni szczecinianie są z północy ;p Ale rekolekcje będzie czas, więc może jakiś spokojny wypad szosą do Dobieszczyna ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 No ja też móglbym się w czasie rekolekcji przyłączyć. Odezwij sie do mnie na gadu, to pojezdzimy razem. Ja tez jestem z połnocy Szczecina i przewaznie jezdze po Wkrzanskiej i okolicach Głębokiego. Mozna sie zgadac i zrobic w kilka osob wypad do Dobieszczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Może pojawi się chociaż jedna osoba z Prawobrzeża.... :025: Jak wyzdrowieje i będzie pogoda to w ciągu rekolekcji+weekend tak 2 razy mógłbym stawić się na głębokim, bo oprócz tego trzeba jeszcze prezentacje na polaka robić i uczyć się do matury :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 szaszko - następny temat prosimy już zakładać zgodnie z ZASADAMI. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaszko Napisano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 sluchajcie proponujegdzies sie wybrac za tydz w pt na jakis calodniowy wypadzik. tylko ze ja jezdze na krossie wiec w role wchodzi tylko asfalt. jak znacie jakies trasy lub macie jakies propozycje piszcie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Jeżeli będzie pogoda to jak najbardziej, Dobieszczyn powinien być odpowiedni, bo dla mnie to będzie ok 80-90km a formy i tak nie ma . Taka trasa to ok 4-5h spokojnym tempem. A jeżeli chodzi o całodniową wycieczkę to ja planuje w wakacje pojechać nad morze i tego samego dnia wracać czyli coś około 200-220km, może znajdą się chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ok wiec za tydz w pt mamy wypad:) jak ktos jeszcze ma ochote sie przylaczyc to zapraszam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dobieszczyn powinien być odpowiedni, bo dla mnie to będzie ok 80-90km a formy i tak nie ma Jak dla mnie Dobieszczyn to tez absolutne maksimum na obecny stan kondycji Taka trasa to ok 4-5h spokojnym tempem. Mhm, mysle, ze takie tempo bedzie ok. A jeżeli chodzi o całodniową wycieczkę to ja planuje w wakacje pojechać nad morze i tego samego dnia wracać czyli coś około 200-220km, może znajdą się chętni Na mnie mozesz zawsze liczyc :030: Dystans powyzej 200 km to nie szybciej niz poczatek sierpnia. ok wiec za tydz w pt mamy wypad:) Jesli pogoda bedzie ok, to bede na 90%. Zbiorka na Głebokim, godzine jeszcze ustalimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Fajnie jakby zebrała się ekipa 5-6 osób Na mnie mozesz zawsze liczyc 030.gif Dystans powyzej 200 km to nie szybciej niz poczatek sierpnia. Nawet można by na początku września, mniejszy ruch na drogach nad morze, a forma będzie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 No ja nad morze odpadam :/ Ale w piątek powinienem być. CO prawda u mnie z kondycją po zimie słabo ale jakos da radę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik86 Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 witam ja bym byl chetny na jakas jazde, ale nie wiem jak bedzie z czasem, mam full nauki (eh... moglem isc do liceum , a nie technikum ) i jeszcze nie zrobilem prezentacji itd. takze po maturce chetnie pokatam w wami , a tymczasem bede szlifowal forme i jak bede gotow to sie na pewno zglosze ps.moge jeszcze zebrac kilku kumpli ktorzy chyba nawet nie wiedza o istnieniu forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaszko Napisano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 chyba sie nie wyrobie na pt:[ przelozmy wyjazd na sob, ok?? co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Pisze się ktoś na wypad szosą w okolice Dobieszczyna w czwartek, a później jeszcze raz w sobote ?? Zbiórka na głębokim ok 10-11 pisać najlepiej na gg 5896029 albo pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Mi by czwartek pasował, ale o 12, wcześniej mam rekolekcje do 11 około. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik86 Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 rekolekcje nie zajac , nie uciekna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Rodzice nie Bóg, nie wybaczą raczje ich nie przekonam żeby mi usprawiedliwienie z rekolekcji napisali, bo chcę pojśc na rower :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja już oficjalnie zacząłem wakacje, czekam na jakieś propozycje i można jeździć . Zgłaszać się Może za tydzień sobota/niedziela Dobieszczyn, w miare spokojnym tempem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.