Skocz do zawartości

[wspólne wypady] wiosenna jazda- szczecin

szaszko

Rekomendowane odpowiedzi

No ja też móglbym się w czasie rekolekcji przyłączyć.

Odezwij sie do mnie na gadu, to pojezdzimy razem. Ja tez jestem z połnocy Szczecina i przewaznie jezdze po Wkrzanskiej i okolicach Głębokiego. Mozna sie zgadac i zrobic w kilka osob wypad do Dobieszczyna :)

Może pojawi się chociaż jedna osoba z Prawobrzeża.... :025:

Jak wyzdrowieje i będzie pogoda to w ciągu rekolekcji+weekend tak 2 razy mógłbym stawić się na głębokim, bo oprócz tego trzeba jeszcze prezentacje na polaka robić i uczyć się do matury :/

Jeżeli będzie pogoda to jak najbardziej, Dobieszczyn powinien być odpowiedni, bo dla mnie to będzie ok 80-90km a formy i tak nie ma :excl:.

Taka trasa to ok 4-5h spokojnym tempem.

A jeżeli chodzi o całodniową wycieczkę to ja planuje w wakacje pojechać nad morze i tego samego dnia wracać czyli coś około 200-220km, może znajdą się chętni :033:

Dobieszczyn powinien być odpowiedni, bo dla mnie to będzie ok 80-90km a formy i tak nie ma :D

Jak dla mnie Dobieszczyn to tez absolutne maksimum na obecny stan kondycji :D

Taka trasa to ok 4-5h spokojnym tempem.

Mhm, mysle, ze takie tempo bedzie ok.

A jeżeli chodzi o całodniową wycieczkę to ja planuje w wakacje pojechać nad morze i tego samego dnia wracać czyli coś około 200-220km, może znajdą się chętni :)

Na mnie mozesz zawsze liczyc :030: Dystans powyzej 200 km to nie szybciej niz poczatek sierpnia.

ok wiec za tydz w pt mamy wypad:)

Jesli pogoda bedzie ok, to bede na 90%. Zbiorka na Głebokim, godzine jeszcze ustalimy :)

witam ;)

ja bym byl chetny na jakas jazde, ale nie wiem jak bedzie z czasem,

mam full nauki (eh... moglem isc do liceum , a nie technikum :)) i jeszcze nie zrobilem prezentacji itd. takze po maturce chetnie pokatam w wami , a tymczasem bede szlifowal forme i jak bede gotow to sie na pewno zglosze :D

ps.moge jeszcze zebrac kilku kumpli ktorzy chyba nawet nie wiedza o istnieniu forum B)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...