Trollinek Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Siema, zwracam się do Was z zapytaniem a właściwe to wyrażeniem Waszej opinii na temat poniższych rowerów. Na kupno chcę przeznaczyć do 1500 zł maksymalnie. Obecnie mam tylko zdjęcia, więcej informacji podam potem. Piszcie wady / zalety tych modeli kolarek : Peugot: Hercules Kogamiyata Obecnie śmigam najzwyklejszym trekiem po drogach DH i te inne sprawy mnie nie interesują i postanowiłem się przerzucić na kolarkę dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Jeżeli zły dział prosiłbym moderatora o przeniesienie, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 za 1400 osoatnio u zielonych poszla merida z minimalnym przebiegiem na 105-ce + kola aksium. szukaj dalej, te rowery ktore pokazales to stare rupcie, jak odejmiesz 0 z konca ceny to wtedy warto sie zastanowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.