Zyziu Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Witam. Szukam Lekkiej sztycy amortyzowanej pod crosscountry/allmountain o średnicy 27.2. Nie stać mnie na full'a więc szukam dobrej sztycy przede wszystkim bardzo lekkiej. Moje 4 litery są bardzo delikatne i po 50km odczuwam dyskomfort. Siodełko mam dobre żelowe i daje rade. Powyżej 50 jest kiepsko. dziękuje za pomoc i pozdrawiam!
Fenthin Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Tylko i wyłącznie Suntour NCX lub NEX, albo Cane Creek Thudbuster (choć skoro nie masz kasy na fulla, na taką sztycę pewnie też). W tańsze się nawet nie pakuj, a na niską wagę nie licz w przypadku żadnej. Ale zanim kupisz, czym, jak sądzisz jest spowodowany Twój dyskomfort? Druga sprawa, jeździsz z wkładką?
Zyziu Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Tylko i wyłącznie Suntour NCX lub NEX, albo Cane Creek Thudbuster (choć skoro nie masz kasy na fulla, na taką sztycę pewnie też). W tańsze się nawet nie pakuj, a na niską wagę nie licz w przypadku żadnej. Ale zanim kupisz, czym, jak sądzisz jest spowodowany Twój dyskomfort? Druga sprawa, jeździsz z wkładką? Jeżdżę z wkładką a jeśli chodzi o budżet to spokojnie 400zł mogę wydać.
Krasiak96 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 To może kup lepsze siodełko jakie masz ?:> To może kup lepsze siodełko jakie masz ?:>
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.