skorpion Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam wszystkich i chciałem zapytać się was następująco o ten amor 1)Czy jakosciowo jest taki jak rock shox reba rl czy porównywalny a może gorszy? 2)Ile jest teraz warty a ile kosztował 2010 roku? 3)Czy na tereny górskie jak i lesne w zupełnosci mi wystarczy? Z góry dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 pracuje na podobnym poziomie, ale jest ciezszy, wystarczy na gory...cena? velo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 pracuje na podobnym poziomie, ale jest ciezszy, wystarczy na gory...cena? velo.pl dziekuje za odpowiedż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13szakal Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Od siebie mogę dodać, że jest bardzo sztywny - skok 100mm, QR, tarcza 200mm, moja waga blisko 100kg i zero ocierania klocków o tarczę, co było standardem np. w Torze czy Raidonie i to przy kołach 26" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Od siebie mogę dodać, że jest bardzo sztywny - skok 100mm, QR, tarcza 200mm, moja waga blisko 100kg i zero ocierania klocków o tarczę, co było standardem np. w Torze czy Raidonie i to przy kołach 26" czyli mozna powiedziec ze jest dobry ??czy wymienic na rock shox reba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13szakal Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 czyli mozna powiedziec ze jest dobry ??czy wymienic na rock shox reba Reby nie miałem, więc sie nie podejmę porównania. Czy jest dobry - tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Reby nie miałem, więc sie nie podejmę porównania. Czy jest dobry - tak dzieki za odpowiedż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi