skorpion Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam pisze ten temat gdyż chciałbym dowiedzieć się na temat tej ramy czyli : 1) Czy 20 calowa rama będzie pasowała do faceta o wzroscie 197 cm 2) Czy 100-100kg wytrzymie taki ciężar 3)Czy ramy te są mocne?? 4)ILe kosztowała ta rama w 2010 roku a ile teraz będzie warta Z góry dziękuje za odpowiedzi z racji tego że jestem zielony a na necie ciężko wyszukac ten typ ramy proszę o odpowiedz tych którzy na ten temat widza pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 rama jest bardzo krotka, turystyczna, zdecydowanie odpada 20", wage wytrzyma, jest mocna, cena ok 2tysi - technologicznie i markowo oplacalnie, geometrycznie zdecydowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 rama jest bardzo krotka, turystyczna, zdecydowanie odpada 20", wage wytrzyma, jest mocna, cena ok 2tysi - technologicznie i markowo oplacalnie, geometrycznie zdecydowanie nie rozumie ze 20 cali za mała na mnie ?? i zdecydowanie zrezygnować z wyboru tej ramy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 accent peak XL...bedzie na 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 http://mclaincycle.com/images/library/Zoom/orbea_bike_lanza29_team_09_z.jpg o tą ramę mi dokładnie chodzi co powiedzie o jej geometri itd?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi