Cox Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam Organizuje wycieczkę po górach sowich w sobotę lub niedziele, zależnie od pogody trasa : Wałbrzych dzielnica Podgórze -> Borowa -> singiel w Głuszycy -> zielonym rowerowym do Rzeczki -> wielka sowa -> powrót ustalimy (zależnie od czasu) start około 9.00-10.00 kto ma czas i chęci to zapraszam gdyby pogoda nie dopisała i padało w sobotę i niedziele przeniesiemy na tydzień następny Auto można zostawić koło dworca głównego, można też przyjechać pociągiem więcej szczegółów później, jak się ktokolwiek zgłosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Coxu chętnie bym się wybrał ale z terminem nie trafiłeś najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 jeśli było by tydzień później to na tę chwilę chętnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 patrząc na to co się dzieje za oknem chyba tydzień poźniej bedzie odpowiednim terminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 patrząc na to co się dzieje za oknem chyba tydzień poźniej bedzie odpowiednim terminem tydzień później, tydzień później !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Być może też bym się pisał Kolejny zlot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Coxu, dawaj Zlota, żeby nie było, że nie ma czego opijać, to zlot na uczczenie połowy lipca! Wynajmujemy Chatę pod Lipą, ja wale fettuccine alfredo i torille, fajnie mi dzisiaj wyszły... No i smażony syr kanałbert z żurawinkommm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 a ja zapytam o wjazd na Borową, jaki jest?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Jak już wynajmować to może to co chyba Maroko wspomniał. Pakiet ze zwiedzaniem skoro ma być nocleg - chociaż z drugiej strony ciężko będzie wtedy z czasem na jazdę. I jeszcze pytanie techniczne - mój rumak tez tu da radę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Wjazd na Borową to pikuś. Znaczy Pan Pikuś. Pół godziny wchodzenia (wdrapywania/wciągania roweru) i jestes na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 nocleg gdziekolwiek, wycieczkę załatwię jak przewodnik ma wolny termin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 dzięki deTem;) na Chełmiec też wnosiłem niebieskim pieszym zamiast szutrem wjeżdżać mi pasuje 15 lipca na wypad;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 oooo, ale się rozrosło... Ja proponuje co innego tz nocleg w szczawnie zdroju, 1 dzień wycieczka w góry sowie 2 dzień po górach wałbrzyskich to tylko moja propozycja, mamy 1,5 tyg na zastanowienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Cycat z forum: ''PS. Co do tunelów : Golonko zrobił trasę w Wałbrzychu przez najdłuższy polski tunel kolejowy, nitka już bez szyn. Były agregaty ale ogólnie mocno ciemno 1,6 km . Cudowne uczucie, jazda w kompletnym mroku jedynie co jakiś czas dojeżdżało się do lampy. momentami na nietoperza, ludzie kleli, wpadali na ściany, sam zaprawiony w nocnej jeździe miałem naprawdę frajdę, szaleństwo dla zmysłów. Sam, bez wyścigu w życiu bym tam nie zajrzał. '' i fotka http://www.eksploracja.org.pl/miejsca/walbrzych/wolow1_d.jpg http://pl.wikipedia.org/wiki/Tunel_pod_Ma%C5%82ym_Wo%C5%82owcem Ekhm :] Czołówki na głowę i jazda :] Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 ten tunel jest zamknięty (podobno) Maraton powerade był jedyną okazją aby go przejechać łom i nożyce do drutu zmieszczą mi się do plecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 coś nowego? bo termin się nieubłaganie zbliża? robimy 3-ci mini zlot w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 coś nowego? bo termin się nieubłaganie zbliża? robimy 3-ci mini zlot w tym roku? Zdeklarujcie sie sprawnie bo mam niecny plan na wspominany weekend i wolalbym "niecnosc" niz "jedziecie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Czyli że oficjalnie przeniesione na 14-15 lipiec. Czyli że dwudniowa. To pozwoliłem sobie opracować ciekawą i zajmująca trasę po wspomnianej okolicy. Dla zainteresowanych mogę wymienić jej mocne i nieliczne słabe strony, np.: - Andrzejówka - Skalnik, ciemny po 6 - zjazd czerwonym szlakiem - cudo samo - Czechy - wiadomo, kelnerki, znaczy picie, tj. jedzenie - knedliki z syrem - a poza tym z górki, pod górkę i czasami po płaskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Być może sobota (14.07 ) mi spasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Czyli że oficjalnie przeniesione na 14-15 lipiec. Czyli że dwudniowa. To pozwoliłem sobie opracować ciekawą i zajmująca trasę po wspomnianej okolicy. Dla zainteresowanych mogę wymienić jej mocne i nieliczne słabe strony, np.: - Andrzejówka - Skalnik, ciemny po 6 - zjazd czerwonym szlakiem - cudo samo - Czechy - wiadomo, kelnerki, znaczy picie, tj. jedzenie - knedliki z syrem - a poza tym z górki, pod górkę i czasami po płaskim Traska słaba, sory gregory :/ Myślę stać cię na więcej. Wytnij asfalt, dodaj Chełmiec,Spicak i już będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Jakbym miał transport to mnie można zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 14,07 , w sobote, jest bike maraton w Głuszycy, mam teraz dylemat co robić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 W maratonie nie startuje, wszystko nadal aktualne, wyglądało to by mniej więcej tak jak na początku napisałem trasa : Wałbrzych dzielnica Podgórze -> Borowa -> singiel w Głuszycy -> zielonym rowerowym do Rzeczki -> wielka sowa -> powrót ustalimy (zależnie od czasu) z tym że trzeba jeszcze uwzględnić osoby które chciałyby przyjechać na 2 dni i gdzieś nocować i teraz proszę o deklaracje takich zainteresowanych żeby zrobić sensowny plan i nie było "domu z czerwoną latarnią" jak to czasami na wycieczkach bywa to proszę o zgłoszenia na zasadzie : 1. nick 2. miejsce startu ; tu zależnie gdzie kto będzie się zatrzymywał na nocleg lub dołączy do wycieczki, docelowo start grupy wałbrzyskiej na dworcu głównym w wałbrzychu 3.opcjonalnie nocleg (miejscowość) proszę pisać to w postach, nie PW jak się trochę chętnych nazbiera to dopiero ustalimy coś wiecej żeby wszyscy byli happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.