tymooteusz Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ostatnimi dniami miałem okazję robić zakupy w Makro. Znalazłem sporo okazji cenowych na odzież zimową i nie tylko, dla przykładu markowe spodnie narciarskie Atomic Cloud obniżone z 200 kilkudziesięciu PLN na 70-80 PLN, kurtki softhsellowe Brugi po 70 PLN, kaski HEAD po 85PLN .. W dziale rowerowym natknąłem się na podwójne szorty rowerowe Brugi Tony 4KA5 w cenie 75 PLN (aktualna cena w sklepie internetowym 110 PLN) - spodenki wewnętrzne i zewnętrzne. Czy ktoś z szanownych forumowiczów korzysta z szortów Brugi Tony 4KA5 ? Czy spodenki te warte są wydania 75 PLN? Ostatnimi tygodniami kupiłem szorty rowerowe w Lidlu i rozpadły się po kilku jazdach .. - Materiał: 100% poliamid - Podwójne spodenki z wewn. elastycznymi przypinanymi na guziki zatrzaskowe - Wewnętrzne spodenki typu BIKE MOUNTAIN z tkaniny technicznej elastycznej - Obszerne kieszenie i regulowany pas - Nadruki odblaskowe - Spodenki mogą być zakładane osobno lub razem - Wielofunkcyjne, techniczne, komfortowe Sklep internetowy Brugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Firma Brugi to nie jest jakaś ekstraklasa jak np. Endura. Miałem kurtkę tej firmy, narciarską, była taka sobie, raczej bardzo przeciętna. Chyba można się spodziewać że te gatki tez takie będą. Wszystko zależy jak jeździsz, jeśli jesteś rowerowy "weekend warior" to na pewno ci wystarczą z okładem, jeśli przejeżdżasz w tygodniu od 150 km w górę to kup lepsze a Twoja nic nie wyszło będzie Ci dziękować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.