Pathfinder Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Witajcie, jestem nowym użytkownikiem i generalnie mam problem, a dokładnie 2... Gdziekolwiek chciałbym coś napisac w dziale, który mnie interesuje nie moge. Shoutbox niedostępny dla mnie... chciałbym sprzedac rowerek, nówke sztuke ze wszystkimi papierami (mogę zeskanowac papiery), ma dosłownie 5 dni, raz używany, ale generalnie nie moge... szkoda troche, bo bardzo mi na tym zależy, a takie forum wydawało się jednym z najlepszych miejsc... Napisałem do head admina, ale bez odzewu. Bardzo prosze o kontakt jakiegoś moda, admina, head admina kogolowiek, jestem w kropce, i naprawde liczyłbym na pomoc. Może ktoś się by się pocieszyłby rowerkiem, a mnie by poratował... P.S. Przeraszam, ale coś małego "ci" nie mogę u Was na forum napisac. P.S.2. Jeśli temat nie na miejscu, przepraszam i proszę o nie kasowanie, ale o przeniesienie go
addo Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Proponuję przeczytać wiadomość automatyczną od admina po rejestracji. Wiele wyjaśni
paweloko Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Nie możesz sprzedawać ponieważ jesteś nowy i nie uzyskałeś min. ilości postów. Wystarczyło się tylko zapoznać regulaminem. REGULAMIN
premier2 Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Do tego pytanie zadanie nie w tym dziale, co trzeba. Lenistwo?
Pathfinder Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Ludzie, regulamin przeczytałem, ale chodzi mi o to, że jestem pod kreską troszku, tak naprawde pilnie go potrzebuje sprzedac, a może ktoś nim nim pocieszy... poprostu wydawało mi się to jedno z najodpowiedniejszych miejsc, nawet papiery moge wrzucic na forum... Czy ktoś pomógłby mi i wrzucił go by za mnie ? Lub Jest jakieś inne wyjście ?
Pathfinder Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Jest wystawiony na allegro, ale tak naprawde nawet nie mam jak Was o tym poinformowac..., a może ktoś jednak...
Ślawus Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 regulamin jest dla wszystkich i nie ma wyjątków koniec i kropka.
Przeor Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Fajnie, że przychodząc na forum walisz od razu do działu sprzedam. Jest jeszcze taki topic jak przywitanie się, a tak, to ja, potraktuję Cię jak akwizytora. Jakbym to ode mnie zależało to dostałbyś bana na dzień dobry, po co na forum gostek, który traktuje je jak jakiś rynek i nie wnosi wartości merytorycznej. Od sprzedaży jest allegro - nic nie trzeba pisać żeby sprzedać. Giełda, wg mnie powinna służyć użytkownikom, którzy sa już jakiś czas na forum, a nowy... cóż musi poczekać.
Pathfinder Napisano 5 Lipca 2012 Autor Napisano 5 Lipca 2012 1. Przeczytałeś temat powitania ? Czy strzelasz w ciemno ? Eh.... 2. Traktuj mnie jak chcesz, poprostu wydaje mi się, że ktoś może miec frajde z tego roweru...,a ja niestety nie mam i nie moge... sytuacje są różne w życiu, a Ty mnie traktujesz... nie ważne poprostu szkoda, że jak coś (ktoś) jest nowego i naprawdę prosi, lub pyta to go poprostu pałą w głowe...
Przeor Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Waliłem w ciemno, zwracam honor i przepraszam w tym punkcie. A resztę wypowiedzi podtrzymuję, to jest forumrowerowe a nie sprzedażowe. Jak naprawde jest okazja to rower bez problemu pójdzie na alledrogo.
Ślawus Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 Dobra, koniec tych przepychanek, tak jak powiedziałem regulamin obowiązuje każdego i nie ma tutaj wyjątków.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.