Skocz do zawartości

Zmieszanie

Pathfinder

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

jestem nowym użytkownikiem i generalnie mam problem, a dokładnie 2... Gdziekolwiek chciałbym coś napisac w dziale, który mnie interesuje nie moge. Shoutbox niedostępny dla mnie... chciałbym sprzedac rowerek, nówke sztuke ze wszystkimi papierami (mogę zeskanowac papiery), ma dosłownie 5 dni, raz używany, ale generalnie nie moge... szkoda troche, bo bardzo mi na tym zależy, a takie forum wydawało się jednym z najlepszych miejsc... Napisałem do head admina, ale bez odzewu. Bardzo prosze o kontakt jakiegoś moda, admina, head admina kogolowiek, jestem w kropce, i naprawde liczyłbym na pomoc. Może ktoś się by się pocieszyłby rowerkiem, a mnie by poratował...

P.S. Przeraszam, ale coś małego "ci" nie mogę u Was na forum napisac.

P.S.2. Jeśli temat nie na miejscu, przepraszam i proszę o nie kasowanie, ale o przeniesienie go

Napisano

Ludzie, regulamin przeczytałem, ale chodzi mi o to, że jestem pod kreską troszku, tak naprawde pilnie go potrzebuje sprzedac, a może ktoś nim nim pocieszy... poprostu wydawało mi się to jedno z najodpowiedniejszych miejsc, nawet papiery moge wrzucic na forum... Czy ktoś pomógłby mi i wrzucił go by za mnie ? Lub Jest jakieś inne wyjście ?

Napisano

Fajnie, że przychodząc na forum walisz od razu do działu sprzedam. Jest jeszcze taki topic jak przywitanie się, a tak, to ja, potraktuję Cię jak akwizytora.

Jakbym to ode mnie zależało to dostałbyś bana na dzień dobry, po co na forum gostek, który traktuje je jak jakiś rynek i nie wnosi wartości merytorycznej. Od sprzedaży jest allegro - nic nie trzeba pisać żeby sprzedać.

Giełda, wg mnie powinna służyć użytkownikom, którzy sa już jakiś czas na forum, a nowy... cóż musi poczekać.

Napisano

1. Przeczytałeś temat powitania ? Czy strzelasz w ciemno ? Eh....

2. Traktuj mnie jak chcesz, poprostu wydaje mi się, że ktoś może miec frajde z tego roweru...,a ja niestety nie mam i nie moge... sytuacje są różne w życiu, a Ty mnie traktujesz... nie ważne poprostu szkoda, że jak coś (ktoś) jest nowego i naprawdę prosi, lub pyta to go poprostu pałą w głowe...

Napisano

Waliłem w ciemno, zwracam honor i przepraszam w tym punkcie.

A resztę wypowiedzi podtrzymuję, to jest forumrowerowe a nie sprzedażowe. Jak naprawde jest okazja to rower bez problemu pójdzie na alledrogo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...