evo07 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 błoto, kałuże, góry i żadnych mew imo na koszulce - godło to godło może być : fell free ride mtb:D or sth;>
MixingHead Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 feel free to ride without amor z przodu and z tyłu (fell - oby jak najrzadziej) edyta: http://www.spokeapparel.com/wp-content/plugins/simple-post-thumbnails/timthumb.php?src=/wp-content/thumbnails/3215.jpg&w=300&h=300&zc=1&ft=jpg zobaczylem to w innym wątku i sobie tak myślę - we skrzydła tego ptaka wpleść gołe ramy ? po jednej na strone, bo myślałem tez nad tym żeby skrzydła były z ram plus ewentualnie jakieś pióra ale to chyba zbyt ekstremalne
mibas Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 - we .... ptaka wpleść gołe ramy ? hmmmm.... ciekawe skojarzenia... najpierw amory, do tego teraz to.. ;-P
pilon Napisano 5 Lipca 2012 Autor Napisano 5 Lipca 2012 Tył po poprawkach... Będę obstawał żeby powoli na tym kończyć Większy plik
mibas Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 wypisz, wymaluj - zaDymek ;-) Podoba mi się, teraz jeszcze ten orzeł aka wrona ;-)
zabiel17 Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Tył po poprawkach... Będę obstawał żeby powoli na tym kończyć Większy plik piknie tylko zastanawia mnie jak będzie pasował ten obrazek do innego koloru jerseya niż biały- bo biały strasznie szybko się wybrudzi podczas jazdy
pilon Napisano 5 Lipca 2012 Autor Napisano 5 Lipca 2012 Wszystko jest robione pod biały... Kwestia dość prosta - cena. Taki druk na kolorze zamorduje nas cenowo, już się wstępnie dowiadywałem...
zabiel17 Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Wszystko jest robione pod biały... Kwestia dość prosta - cena. Taki druk na kolorze zamorduje nas cenowo, już się wstępnie dowiadywałem... okej, przeżyję to najwyżej moja koszulka po pewnym czasie sama zrobi się szara albo czarna
mibas Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Wszystko jest robione pod biały... Kwestia dość prosta - cena. Taki druk na kolorze zamorduje nas cenowo, już się wstępnie dowiadywałem... no właśnie, jak to wygląda cenowo? I czy dałoby się przymierzyć takie coś przed zakupem?
pilon Napisano 5 Lipca 2012 Autor Napisano 5 Lipca 2012 Nic nie powiem konkretnie w tym tygodniu, bo muszę pogadać osobiście w drukarni... Nie chce robić zamętu...
krzysq Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 O czcionce już było, ale ja też dorzucę. Taka gotycka, w połączeniu z hasłem Semper Fidelis (które jest, na marginesie, bardzo piękne) kojarzy mi się ze stylem stadionowym. I jeszcze pytanie, czy dostępny będzie rozmiar S?
zabiel17 Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Nic nie powiem konkretnie w tym tygodniu, bo muszę pogadać osobiście w drukarni... Nie chce robić zamętu... ale robimy bluzy przeznaczone do użytku rowerowego- jerseye, prawda? czy to jeszcze nie jest postanowione?
zabiel17 Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Z ankiety wynika, że tak cz czyli za x zł (w przedziale 50-150zł na które głosowaliśmy), będzie się zawierać koszulka + nadruk? na emtb robili coś takiego, ale tak problem był z terminem- bodajże od mara do dzisiaj niektórzy czekają na koszulkę
mibas Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 ale robimy bluzy przeznaczone do użytku rowerowego- jerseye, prawda? czy to jeszcze nie jest postanowione? jerseya bym musiał obejrzeć, przymierzyć i się zastanowić, t-shirta bawełnianego,a nie syntetycznego, bym wziął na 90% a nie byłoby możliwości zrobienia t-shirta z krótkim rękawem?
MixingHead Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Nie ogarniam tej kuwety. Wygrywa jedna opcja z 16 głosami. Załóżmy że sie dozbiera do 20 szt. Bedzie zabawa z rozmiarami. To prawie hand made wychodzi, produkcja jednostkowa.
Juraleona Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 Ja mam tylko jedną sugestie co do nadruku z rowerzystą: górki w tle dać całkowicie poziomo i równo "z gruntem" i do tego obniżyć. Teraz trochę to wygląda jakby jechał po równym i tylko obrócili kompozycję No i biorę, bluzę i co tam wyjdzie z tego, na 100%
pilon Napisano 6 Lipca 2012 Autor Napisano 6 Lipca 2012 Na tshircie i longsleeve bawełnianym to nie problem - zadruk się robi na uszytej koszulce. Kwestia rozmiaru to tylko wzięcie odpowiedniego do rąk, naciagniecie na forme i wsadzenie w maszyne. Czy 20 eLek czy po 5 S, M, L, XL - nie gra roli. Schody się zaczynają przy jerseyach o kolorowym poddruku (przejście zadruku przez szwy). Najpierw się drukuje płachty, potem tnie i szyje koszulkę. Ps. Ja za kilka godzin pozostaje bez odbioru do wtorku-środy... Biore lapa i pliki i będę robił fajnal taczes
gerus Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Bluza z ostatniego wydania jest genialnia. Ja na pewno sie pisze na jedna sztuke:-) PS. To nie prawda ze Scott polegl:-P zostal przeniesiony do rezerwy po tym gdy przednie kolo niewytrzymalo uskoku ktory nagle wszedl na linie ognia:-)
maroko777 Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Poległ, poległ sam widziałem ale i tak dzielnie się trzymał przeżył telewizory i kilka lodówek w górach
pilonowa Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Współczuje Moja noga po ostatnim wypadzie też poległa i nie zapowiada się już na powrót do zdrowia, ale.. Kiedy jedziemy w góry ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.