zabiel17 Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Jeżeli o mnie chodzi wybieram jersey, jednak mam kilka sugestii co do projektu... Widziałbym przód na tyle, a skrzydła zamienił na coś innego i dał to z przodu- może jeszcze jeden motyw rowerowy? jakiegoś jeźdźca pośród gór albo sam zarys gór- w końcu to w nich się spotykamy najczęściej... co do nazwy miasta- d. śląsk to nie tylko Wrocław i tego się trzymajmy nick mógłby być trochę bardziej wyeksponowany- może na karczychu a nie rękawie? jak mi coś jeszcze wpadnie do głowy, to napiszę Pilon ogólnie pomysł świetny i trzymam kciuki za pomyślność tego projektu- fajnie byłoby już koło sierpnia w takiej koszulce śmigać
maroko777 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 a może po prostu stworzymy jakiś unikalny team zamiast kierować się tylko jednym województwem ? wszak w naszych kręgach są osoby spoza województwa Dolnośląskiego i może będą dołączać inni jak tylko przejdą test kradzieży ciasta z wesela ot taki mały test dla świeżaków :devil:
Voivod Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Wrona bardzo fajna...tylko przydałyby się jakieś drapieżne chwytadła trzymające tarczę .Silesia może zostać, by nie prowokować niepotrzebnych rozkminek u dwuzwojowców /fanatyków.Skrzydła na plecach jakoś nie pasują do wrony, nie ten klimat i drapieżność,może rezygnacja z takiej formy lub całkowita?
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 TO JE ORIEŁ DOLNOŚLUNSKI, A NIE WRONU I to mnie bardzo martwi, że ludzie myślą, że wrona, trzeba będzie nad czytelnością popracować...
MixingHead Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Wrona - tak, z przekąsem, została ochrzczona przez kibiców maskotka Śląska (http://wks.pl/fotoreportaz/392,Debiut-nowej-maskotki-Slaska.html?photo=0) Miał być orzeł, a nie wygląda. Koszulkowy lepszy.
inhibitor Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Proponuję aby ci, co Orła z wroną pomylili mieli dozywotni zakaz zakupu i noszenia owej koszulki, a nawet patrzenia na nią... Wraz z 3 pokoleniami do przodu... To jest symbol Dolnego Śląska od wieków kilku... A że czarny, to wszyscy z faszystowską wroną myla... Tymczasem ów Orzeł był na tych ziemiach obecny zanim w ogóle zrodziła się idea faszyzmu... Może na plecach dupne objaśnienie, że to z przodu to nie wrona, a Orzeł?
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Jeśli po kimś "pojechałem", myśląc na serio, że ten ktoś myśli, że to wrona, to pardon, jeśli wiedział że to orzeł a nie wrona Niestety z piłką nożną mam tyle wspólnego co muflon z fortepianem Tymczasem, mam nowy tył, sądzę, że lepszy: Wersja większa: nowy tył
inhibitor Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Pilon, ale to średnio czytelne jest... trzeba się wpatrywać aby dostrzec zarys rowerzysty... Może mniej kleksów?
MixingHead Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Może tego ptaka da sie tam jakoś wkomponować, albo skrzydła temu panu ?
Voivod Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 hehe..ja tam znóff widzę wrone i to w koronie (może mi cos dosypuja do posiałków) ....motyw z baikerem ok.tylko może troszkę pod koła z wrono/kałużą a efekt bedzie lepszy. PS.Inhibitor - zakazy jakoś jednoznacznie kojarza mi się z pewnymi ugrupowaniami na "P",pewnie Tobie też
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 No to mniej chlapania... Podoba mi się ta burza mózgów, chyba dochodzimy do perfekcji powoli Większy plik
MixingHead Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 To czarne - zrobic z tego kałużę ? W tle po prawej jakas górka czy inny skalny grzyb
inhibitor Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Odlot... Trzy uwagi: 1. Te czerwone plamy przez bikerem mi jednoznacznie z krwią się kojarzą... 2. Czy dałoby się zrobić tak, aby biker miał twarz posiadacza koszulki? 3. Czy dałoby się zrobić tak aby nad bikerem leciał wspomniany Orzeł?
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 1. Tak, miała być krew 2. Nie. Nie w tej cenie... Pytanie z uśmieszkiem, ale odpowiedź na serio. Mógłbym to zlecić znajomemu artyście - animuje teledyski itp, ale za darmo nie zrobi, sądzę, że doszłoby 150 zł do koszulki. 3. Popróbuję
Voivod Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Pilon, może zrób rozprysk wodno/błotny focia ala Zadym w akcji?
pilonowa Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 To i ja sie dorzucę.. w pracy mam lekką przerwę. Przydałby się jeszcze lekki zarys gór pod kołami, albo zarys skał, kamoli itp. Większe koła roweru, mocniejszy nacisk na to, że mamy do czynienia z rowerem wiec przednie kolo mocniej zaakcentowane, podkreślone ewentualnie lekko większe i grubsze. Za rowerem jakiś kawałek góry w tle, ewentualnie jakiś szczyt... I wyciągnij amory na wierzch :>
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Uwagi git Ale to po południu, pora coś ugotować, Babo!
MixingHead Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 I wyciągnij amory na wierzch :> Na co komu amory Przerost formy nad treścia
daid Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 bez amorów też można nieźle latać po kamieniach, ale .... ....zmieńmy tą żółć na pomarańcz i będzie miodzio
chaozz Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 powiem tak: generalnie mi się podoba, Kuba zastosuj uwagi swojej Pani tylko nie przesadź żeby nie zgubić motywu przewodniego, dodatkowo według mnie mógłbyś rozmazać tym czarnym tył kolesia na całej długości postaci (od kasku po koło) uzyska się lepszy efekt prędkości, krew może być mi właściwie towarzyszy na każdym wyjeździe. jest spox
zabiel17 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 a ja dalej optuję za tym, żeby orzeł był na plecach a rowerzysta na klacie
MixingHead Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Można zrobić tak i tak do obejrzenia, i wybrać lepsze.
pilon Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Kurczę, Panowie, Godło na plecach? Gwałcimy 3000 lat tradycji... :/ Oczywiście zrobie dwie opcje, ale jakoś mi to nie leży
zabiel17 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Kurczę, Panowie, Godło na plecach? Gwałcimy 3000 lat tradycji... :/ Oczywiście zrobie dwie opcje, ale jakoś mi to nie leży niby masz rację, ale jakoś bardziej mi odpowiada wizualnie właśnie taki podział- orzeł na tył, rowerzysta na przedzie a i jeszcze sprawa z nickiem- może jednak na karczychu też walnąć?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.