Skocz do zawartości

[Koszulki dolnośląskie] burza mózgów i ankieta

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeżeli o mnie chodzi wybieram jersey, jednak mam kilka sugestii co do projektu...

Widziałbym przód na tyle, a skrzydła zamienił na coś innego i dał to z przodu- może jeszcze jeden motyw rowerowy? jakiegoś jeźdźca pośród gór albo sam zarys gór- w końcu to w nich się spotykamy najczęściej...

co do nazwy miasta- d. śląsk to nie tylko Wrocław i tego się trzymajmy

nick mógłby być trochę bardziej wyeksponowany- może na karczychu a nie rękawie?

jak mi coś jeszcze wpadnie do głowy, to napiszę :)

Pilon ogólnie pomysł świetny i trzymam kciuki za pomyślność tego projektu- fajnie byłoby już koło sierpnia w takiej koszulce śmigać

Napisano

a może po prostu stworzymy jakiś unikalny team zamiast kierować się tylko jednym województwem ? wszak w naszych kręgach są osoby spoza województwa Dolnośląskiego i może będą dołączać inni jak tylko przejdą test kradzieży ciasta z wesela :devil: ot taki mały test dla świeżaków :devil: :devil: :devil:

Napisano

Wrona bardzo fajna...tylko przydałyby się jakieś drapieżne chwytadła trzymające tarczę .Silesia może zostać, by nie prowokować niepotrzebnych rozkminek u dwuzwojowców /fanatyków.Skrzydła na plecach jakoś nie pasują do wrony, nie ten klimat i drapieżność,może rezygnacja z takiej formy lub całkowita?

Napisano

TO JE ORIEŁ DOLNOŚLUNSKI, A NIE WRONU ;)

I to mnie bardzo martwi, że ludzie myślą, że wrona, trzeba będzie nad czytelnością popracować...

Napisano

Proponuję aby ci, co Orła z wroną pomylili mieli dozywotni zakaz zakupu i noszenia owej koszulki, a nawet patrzenia na nią... Wraz z 3 pokoleniami do przodu...

To jest symbol Dolnego Śląska od wieków kilku... A że czarny, to wszyscy z faszystowską wroną myla... Tymczasem ów Orzeł był na tych ziemiach obecny zanim w ogóle zrodziła się idea faszyzmu...

Może na plecach dupne objaśnienie, że to z przodu to nie wrona, a Orzeł? ;)

Napisano

Jeśli po kimś "pojechałem", myśląc na serio, że ten ktoś myśli, że to wrona, to pardon, jeśli wiedział że to orzeł a nie wrona ;) Niestety z piłką nożną mam tyle wspólnego co muflon z fortepianem :D

Tymczasem, mam nowy tył, sądzę, że lepszy:

newbacksmall.jpg

Wersja większa: nowy tył

Napisano

hehe..ja tam znóff widzę wrone i to w koronie (może mi cos dosypuja do posiałków) :devil: ....motyw z baikerem ok.tylko może troszkę pod koła z wrono/kałużą a efekt bedzie lepszy.

PS.Inhibitor - zakazy jakoś jednoznacznie kojarza mi się z pewnymi ugrupowaniami na "P",pewnie Tobie też :thumbsup:

Napisano

Odlot... Trzy uwagi:

1. Te czerwone plamy przez bikerem mi jednoznacznie z krwią się kojarzą...

2. Czy dałoby się zrobić tak, aby biker miał twarz posiadacza koszulki? ;)

3. Czy dałoby się zrobić tak aby nad bikerem leciał wspomniany Orzeł?

Napisano

1. Tak, miała być krew ;)

2. Nie. Nie w tej cenie... Pytanie z uśmieszkiem, ale odpowiedź na serio. Mógłbym to zlecić znajomemu artyście - animuje teledyski itp, ale za darmo nie zrobi, sądzę, że doszłoby 150 zł do koszulki.

3. Popróbuję :)

Napisano

To i ja sie dorzucę.. w pracy mam lekką przerwę.

Przydałby się jeszcze lekki zarys gór pod kołami, albo zarys skał, kamoli itp. Większe koła roweru, mocniejszy nacisk na to, że mamy do czynienia z rowerem :) wiec przednie kolo mocniej zaakcentowane, podkreślone ewentualnie lekko większe i grubsze.

Za rowerem jakiś kawałek góry w tle, ewentualnie jakiś szczyt...

I wyciągnij amory na wierzch :>

Napisano

bez amorów też można nieźle latać po kamieniach, ale ....

....zmieńmy tą żółć na pomarańcz i będzie miodzio ;)B)

Napisano

powiem tak:

generalnie mi się podoba, Kuba zastosuj uwagi swojej Pani tylko nie przesadź żeby nie zgubić motywu przewodniego, dodatkowo według mnie mógłbyś rozmazać tym czarnym tył kolesia na całej długości postaci (od kasku po koło) uzyska się lepszy efekt prędkości, krew może być mi właściwie towarzyszy na każdym wyjeździe.

jest spox

Napisano

Kurczę, Panowie, Godło na plecach? Gwałcimy 3000 lat tradycji... :/

Oczywiście zrobie dwie opcje, ale jakoś mi to nie leży :(

Napisano

Kurczę, Panowie, Godło na plecach? Gwałcimy 3000 lat tradycji... :/

Oczywiście zrobie dwie opcje, ale jakoś mi to nie leży :(

niby masz rację, ale jakoś bardziej mi odpowiada wizualnie właśnie taki podział- orzeł na tył, rowerzysta na przedzie

a i jeszcze sprawa z nickiem- może jednak na karczychu też walnąć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...